FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // EXCLUSIV VIDEO Mirel Rădoi, dezvăluire INCREDIBILĂ! Cum a plecat de la FCSB: "Gigi nu știa cum să mă facă să plec!" + de ce a fugit un jucător din vestiar

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 10:59

Mirel Rădoi a explicat cu lux de amănunte la GSP LIVE cum s-a produs ruptura sa de FCSB.

"Dacă m-am simțit ridicol de-a lungul mandatului meu acolo? M-am simțit ridicol doar pentru că nu mă puteam ridica de pe bancă, nu aveam licență și îmi era interzis să dau indicații. Bine măcar că nu plăteam biletul la meci :)", a spus selecționerul U21.

"Nu cred că e vreun antrenor care să nu fi făcut niciun compromis. Că e mic sau mare e altceva. Important e să nu afecteze activitatea la echipă. Uite, înaintea ultimului meu meci ca antrenor la Steaua, i-a zis lui Gigi Becali să-și caute alt om, că eu plec indiferent de rezultat. Motivul? Făcusem un pact cu el: să nu îmi critice jucătorii. Să îmi spună mie ce are. Analizând acum, realizez că el nu știa cum să facă astfel încât eu să plec de la echipă. Pentru că înaintea acelui meci mi-a zis că vrea să vină să-i încurajeze pe băieți. A vorbit frumos 15 minute, apoi imediat a trecut la 5 minute furtunoase în care l-a făcut praf pe Guilherme. Jucătorul n-a mai suportat și a ieșit din vestiar!", a zis Mirel Rădoi la GSP LIVE.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  23 Octombrie 2018, 16:32

Fotbalul romanesc pute de compromisuri si marlanii. Radoi nu avea ce cauta ca antrenor principal, la FCSB, neavand calificarea necesara, dar " s-a bagat". Apoi a acceptat ca Becali sa ii faca aiureli la echipa, in plus lotul era nestructurat, cum trebuie, l-a prins calificarile europene cu ..Cojocaru, portar slab si cu lot subtire. Apoi Becali, vazand ca pentru bani , unii "antrenori " accepta ca el sa faca formatia, schimbarile, ca orisice sfretodoct, a luat-o aiurea, crezandu-se chiar...specialist. Si uite asa, FRF tace, desi Becali a desemnat pe un altul ca si conducator legal la club ( desigur cu ganduri de eludare a legalitatii), Sindicatul antrenorilor tace, ca ei reprezinta pe cei ce iau banii....la semnatura, si "porcaria " asta continua. Rezultatul este ca FCSB a pierdut titluri, anul asta este out din Europa, iar Dica si-a pierdut onoarea de antrenor. In timpul asta Becali "behaie" la GIGI SPORT,... incepand, de fiecare data cu teoria lui : "pe banii mei fac ce imi place..." Nu este asa, dar in Romania este posibil ..si asa.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  23 Octombrie 2018, 11:29

Dezvăluirile astea incredibile le-a mai făcut...Nu are dreptate din două motive: în primul rând nu ar fi ajuns niciodată antrenor la Steaua dacă nu era relatia de rudenie dintre el și Gigi Becali. A crezut că relația asta îi va garanta postul dar cum ar fi fost posibil, atâta timp cât marele Hagi, nașul lui Gigi a fost tăvălit după cum se știe de fostul cioban! În al doilea rând, eu nu cred că a plecat din cauza modului cum a fost tratat Guilerme, chiar dacă jucătorul era pe val atunci, cotat foarte bine...Mai mult cred că a contat că i-a știrbit autoritatea în vestiar, iar durul Rădoi nu a putut suporta asta.

ray51
ray51  •  23 Octombrie 2018, 10:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează