FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

GSP LIVE // Marius Măldărășanu dezvăluie intrigile din vestiarul Astrei: "Nu știu cum au ajuns la domnul Niculae"

FOTO: Captură @GSP Live
FOTO: Captură @GSP Live

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 11:57

Marius Măldărășanu (43 de ani) a vorbit despre intrigile din vestiarul Astrei în direct la GSP Live. Antrenorul demis după 7 etape în care nu pierduse nicio partidă dezvăluie că la urechile patronului Ioan Niculae ajungeau detalii din interior.

 

 

"Nici nu am știut de ce merg acolo, la ședință. Au fost niște detalii tactice, tehnice, pe care nu vreau să le dezvolt, nu știu de la cine le-a aflat. Eu bănuiesc, dar nu sunt sigur.

Domnul Niculae nu mi-a reproșat mie chestii tactice, ci jucătorilor. Că ăla nu ajunge la poartă, că altul nu șutează din preajma careului. Erau chestii de pe InStat. Nu știu cum au ajuns la dânsul. În mintea mea a fost că i-a insuflat cineva niște lucruri și a vrut neaprat să le spună în vestiar", a precizat Măldărășanu la GSP Live.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Poveste demențială cu Daniel Pancu: "A fost primul care a vomitat când am ieșit"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează