FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / Porumboiu e ferm în privința unei decizii a lui Istvan Kovacs: "Penalty-ul trebuia repetat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 10:38

Adrian Porumboiu a analizat în direct la GSP LIVE prestația lui Istvan Kovacs din derby, arbitru notat cu 8 în Gazeta Sporturilor.

Fostul mare arbitru e de părere că Istvan Kovacs trebuia să dicteze repetarea penalty-ului ratat de Harlem Gnohere, din cauza fotbaliștilor care intraseră prea devreme în suprafața de pedeapsă.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
blocatu
blocatu  •  12 Noiembrie 2018, 16:36
Postat de red_dog72 pe 12 Noiembrie 2018, 13:08

Nu mai "mana-ntinsa la palat", l-a eliminat pt ca a meritat. Nu a avut nicio treaba cu mingea, a vrut doar sa-l rupa pe adversar, dar voi nu aveti cum sa intelegeti atata timp cat sunteti cu punga la gura de o viata intreaga!

a intrat tare, intr-adevar, dar putea scapa cu un galben! era un portocaliu , cum le place la astia sa zica pe la tv, Cooper scosese limba si radea, cam la fel ca preferatul meu, Tucudean! anul trecut daca tineti minte, a fost eliminat Gnohere in meciul cu Viitorul si Tucudean le facea la ai lui cu ochiu`!

blocatu
blocatu  •  12 Noiembrie 2018, 16:32

bate campii Porumboiu! asta se petrece la fiecate penalty, la fiecare meci, in orice campionat! afara de faptul ca Tanase chiar a plecat regulamentar, a sprintat din spatele liniei! ca erau altii care intrasera, e altceva, dar nu au participat la faza! camora ala daca era mai atent, batea el penalty in locul lui Mitrita si nu s-a mai repetat nimic! amuzanti si specialistii astia de pe la televiziuni, dau verdicte in functie de simpatiile sau antipatiile personale!

mixmax
mixmax  •  12 Noiembrie 2018, 16:28

mda...si la penaltyul inscris de salomao erau jucatori intrati i careu in momentul sutului! Ala nu mai trebuia repetat?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează