FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GSP LIVE / Supertransferul pe care Neaga l-a refuzat când era la Steaua: "Gigi Becali m-a sunat la 1 noaptea"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 11:11

Adrian Neaga a refuzat un transfer la Celta Vigo pe vremea când juca la Steaua. A recunoscut în direct la GSP LIVE că a fost o ofertă primită de la formația spaniolă, care pe atunci evolua în a doua divizie iberică. 

 

"Cea mai importantă ofertă a fost de la Celta Vigo, care atunci era pe primul loc în Liga a 2-a. Țin minte că m-a sunat Gigi Becali la 1 noaptea și mi-a zis că are bănuții ăștia pe mine și dacă vreau să merg. I-am zis că eu mă gândesc să joc în prima ligă, nu în Liga a 2-a", a zis Adrian Neaga la GSP LIVE.

Rică Neaga a jucat în cariera sa în Europa, pe lângă cluburile din România, la formații ca Neftchi Baku (Azerbaijan), și Volyn Luțk (Ucraina). În afara Europei a jucat în Asia, la Al Nassr, Chunnam Dragons și Seongnam Ilhwa Chunma.

Click aici pentru a vedea întreaga emisiune GSP LIVE de azi! 

750.000 €a primit Steaua pentru transferul lui Rică Neagă de la Chunnam Dragons în anul 2005

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Noiembrie 2018, 20:41

Păi în ce groapă era Neaga găsit dopat, cine îl lua la o echipă din Europa ?! Mitică și Gigel nu știau cum să-l expedieze cât mai departe să nu se spargă buba , deși el trebuia exclus cel puțin doi ani după ce A FOST DEPISTAT POZITIV !!!!

jackryan
jackryan  •  19 Noiembrie 2018, 14:41
Postat de catalynn pe 19 Noiembrie 2018, 12:31

Povesti vânătorești ... Si randoom probabil a fost ofertat de Apple insa el a preferat sa ramana la ... McDonald’s :-))))

si moartea in cavoul din vaslui

miloguuu
miloguuu  •  19 Noiembrie 2018, 14:12

respekt Rica Neaga, un adevarat stelist.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează