FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

GSP LIVE / VIDEO A fost jucător la Dinamo, Steaua și Rapid și face o dezvăluire-șoc înainte de Derby: "Am jucat în peste 10 blaturi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 12:04

Daniel Iftodi (50 de ani) a jucat de-a lungul carierei sale pentru Dinamo, Steaua și Rapid și a susținut în cadrul emisiunii GSP LIVE că a jucat în peste 10 meciuri aranjate. Acesta a vorbit și despre cum era ”tatăl” reciprocităților Jean Pădureanu, fostul șef al Gloriei Bistrița, unde Iftodi a jucat în mai multe rânduri.

Jean Pădureanu era un om deosebit. Nu avea agendă telefonică, toate numerele le avea în cap. Nu cred că putea face cărțile pentru a câștiga X sau Y campionatul. Că au fost reciprocități e altceva. De obicei meciurile în care erau reciprocități jucătorii tineri nu știau niciodată. Venise un jucător tânăr la echipă și a dat două goluri și ne spunea după meci de ce nu ne bucurăm. Nu te simți confortabil ca fotbalist când vezi asemenea jocuri. Nu puteai face nimic.

Au fost unele meciuri în care pur și simplu nu intra mingea în poartă. Până la urmă era nevoit portarul să facă un penalty. Mai ales că unii voiau ca meciul să se termine în prima repriză. Am jucat în peste 10 astfel de meciuri", a declarat Daniel Iftodi.

4 titluri de campion are Iftodi în cariera sa de jucător: 3 cu Steaua și 1 cu Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
blocatu
blocatu  •  12 Noiembrie 2018, 01:39

Un om deosebit...avea numerele in cap...culmea ironiei, tata Jean a murit bolnav de alzheimer ca nu isi mai aducea aminte nici daca si-a luat pastilele!

861553623922104
Gigel Borcanel  •  09 Noiembrie 2018, 17:44

Spune Iftodi , spune tot acum, că Pădureanu oricum nu mai e; ai grijă însă că mai trăieşte umflatu de Horoba, alt mare om de fotbal (ghilimelele le puteţi pune dvs.)

sibelius
sibelius  •  09 Noiembrie 2018, 15:28
Postat de ciinefoarterosu pe 09 Noiembrie 2018, 13:44

Sistemul *** de punctaj (3 puncte la victorie, cate un punct la egal) motiveaza blaturile: mai bine reciprocitate (fiecare echipa cate 3 puncte) decat doua meciuri jucate cinstit cu doua egaluri, deci cate doua puncte. Vedeti statistica meciurilor fcsb-viitorul si aveti imaginea unei anomalii a distributiei frecventelor rezultatelor. Concluzia se impune.

Verifica meciurile Dinamo-Voluntari mai intai. Dupa aceea fa o proba la Dinamo-Chiajna.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează