FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO A negociat Dinamo cu Flavius Stoican? "Am băut șampanie și am mâncat paste, apoi m-a întrebat dacă merg în club"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 11:47

Azi, la emisiunea GSP Live, Alexandru David, președintele lui Dinamo, a răspuns acuzațiilor celor care l-au bănuit că a negociat cu Flavius Stoican imediat după meciul Poli Iași - Dinamo 1-0, partidă în urma căruia Florin Bratu a fost demis.

"Eu sunt prieten de familie cu Stoican. L-am felicitat după acel meci. Stoican mi-a zis «Hai cu mine să ciocnim o cupă de șampanie cu primarul și hai la mine acasă». 

Mă duceam să negociez cu Stoican de față cu primarul și cu toată lumea din Iași?! Am mâncat paste la 12 noaptea și am băut Cola. Stoican mi-a spus apoi să merg în club, dar eu am plecat acăsică", a spus Alexandru David, la GSP Live.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO "Dacă îl aduceam atunci, «exploda» toată planeta" » Culise: cum au ratat "câinii" două transferuri importante în vară

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
cobra_z
cobra_z  •  11 Octombrie 2018, 10:31

ca jucator , cand vezi ca seful tau dupa infrangere chefuieste cu adversarii nu mai simti nici o responsabilitate...cu asa atitudine nici un punct nu mai facem

vasy86le
vasy86le  •  11 Octombrie 2018, 00:32

Iasiu te bate si tu te duci cu Stoican sa bei o cupa de sampanie cu primarul si oficialii iasiului? pe mine ma baga la idei aceasta declaratie..

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  10 Octombrie 2018, 20:04

daca -l aducea david copilu minune pe bucurosu stoican ,puteam inchide taraba ,rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeneg0ITA

Vezi toate comentariile (5)
Comentează