FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Bornescu a rememorat cea mai dulce amintire din fotbal: "A funcționat totul. Dacă eram mai atenți, câștigam și mai drastic cu Steaua"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 10:32

Mircea Bornescu, fost portar la FC U Craiova, Rapid sau Petrolul,  a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

Printre altele, acesta și-a adus aminte de cel mai frumos meci al carierei. Pe un Giulești înfirebântat, Rapid, antrenată de Ioan Andone, a zdrobit-o pe FCSB, scor 5-1, partidă în care Bornescu a fost titular. 

"Acel 5-1 e meciul meu preferat. A funcționat totul. Dacă eram un pic mai atenți la finalizare, se termina mult mai drastic. Nu pot să zic că Steaua a fost slabă. Simțeam că putem învinge și îmi doream să câștigăm în fața lor", a spus Bornescu, la GSP Live

Vezi șiGSP LIVE // VIDEO Dezvăluirile lui Bornescu despre cele mai controversate momente din carieră: "Am avut conflicte doar cu străinii. Cadu a spus: «Băi țiganilor, hai să ne batem»

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10207491963042615
John Green  •  20 Octombrie 2018, 22:44

Meciul castigat de Rapid nu a fost cu FCSB ca nu se numea asa la vreme aia, mai corect ar fi FC ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  19 Octombrie 2018, 12:08

Nici macar publicul vostru tinta nu se inghesuie la comentarii, gigistilor? Pai cum sa se inghesuie cand si ei si-au dat seama ca voi in lipsa de subiecte ati fragmentat un interbiu in zeci de articole doar ca sa puteti umple hartia voastra cu ceva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close