FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cum a fost „deturnat” Iosif Rotariu din drumul spre Dinamo: „Mi-au spus că a doua zi plec la București să semnez cu Steaua”

Iosif Rotariu, în centrul imaginii
Iosif Rotariu, în centrul imaginii

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 14:39

Iosif Rotariu (56 de ani) a fost invitat luni dimineața la GSP Live. Fostul internațional a povestit cum a fost deturnat de Steaua, în 1986, din drumul spre Dinamo.

 

„Când eram copil, sâmbătă sau duminică, ne adunam și făceam două echipe: Steaua și Dinamo. Eu eram mereu la steliști. Idolii mei dintotdeauna au fost nea Liță Dumitru și Anghel Iordăneascu. Eram fascinat de cum executau fazele fixe, unul cu stângul și celălalt cu dreptul. 

Pe Liță Dumitru l-am avut antrenor la Timișoara în 1985. Am retrogradat în B, apoi el m-a adus la Steaua. Am avut și ofertă de la Dinamo atunci.

Nu am fost presat. Domnul general Ghenoiu a fost trimis de Mircea Lucescu să discute cu mine. Mi-a spus că ar vrea să vin la Dinamo, că vor rezolva toate problemele de la Timișoara și pot pleca.

Între timp am fost la țară, la mama mea. După 3 zile au sunat la poșta din centru. Era nea Liță Dumitru. Am plecat imediat când am auzit. Mi-au spus că a doua zi plec la București să semnez cu Steaua. M-au așteptat domnul Ion Alecsandrescu și domnul Valentin Ceașusescu. M-am pierdut când i-am văzut”, a povestit Iosif Rotariu la GSP Live

Vezi și: 

VIDEO Legenda stelistă Iosif Rotariu a fost la GSP Live: „Țin cu Hagi la FCSB - Viitorul” » Vezi AICI emisiunea integrală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
255601551624794
Mircea Raicu  •  11 Martie 2019, 16:50

Ceea ce e mai important și e de reținut este că Rotariu nu a facut greșeala ...

10154910717488716
Vlad Mihăilescu  •  11 Martie 2019, 15:35

14 randuri de text si 4 greseli de scriere ... aproape o greseala la 3 randuri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează