FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

GSP LIVE / VIDEO Cumpăna din viața lui Florin Cernat: "Dacă nu eram sportiv, probabil nu mai trăiam acum"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 12:33

Florin Cernat (38 de ani), directorul sportiv de la FC Voluntari, a făcut o serie de dezvăluiri la emisiunea GSP LIVE legate de problemele de sănătate pe care le-a avut de curând.


"După meciul cu Iași a fost o ploaie și am sesizat că îmi curgea sânge de la gambă. Nu știam exact de la ce e. Am văzut că alunița era ruptă. N-am băgat de seamă. Doctorul mi-a explicat ce ar fi bine să fac. Era un ciclu de meciuri cu intermediare și am zis că n-am timp de chestiile alea. Trebuia să scot acea aluniță, nu era cine știe ce complicație. Am zis că după ce trece luna mă duc să rezolv problema. Nu m-am dus și s-a agravat situația. Căpătase o culoare ciudată, atunci a început iar să sângereze. Am fost la spital, m-am operat și mi-au zis că e melanom. M-am speriat foarte tare. Mă gândeam numai la familie. A fost o situație foarte grea, dificilă.

Dacă eram un om normal poate nu mai eram acum. Fiind sportiv m-a ajutat acest lucru. Celula respectivă n-a putut să atace corpul pentru că eram mai rezistent. Am făcut tratament un an de zile. Tratamentul a fost agresiv. Acum îmi dau seama cât de important e să fii sănătos. Chiar realizez acum după un an de zile cât de importantă e viața. A trecut, acum sunt ok, chiar nu mai am nicio problemă. Am terminat și tratamentul de 6 luni de zile. Discutând cu mai mulți doctori toți mi-au recomandat să fac în continuare sport pentru că el mă ține în viață. De aceea am și continuat, făceam antrenament zi de zi", a fost Cernat la GSP LIVE.

"N-am vrut să discut despre acest subiect. Știa soția, care a fost mereu lângă mine, și încă alte câteva persoane. Apreciez că au fost lângă mine. Eu la un moment dat nu știam niște chestii, niște rezultate. Știa doar soția, care vorbea cu doctorul"  Florin Cernat

"A fost un secret, eu am aflat pe final. Au vrut să mă protejeze, că era o chestie de psihic. Au ascuns chestia asta, dar au făcut bine până la urmă. Nu știu ce reacție aveam dacă îmi spuneau în față. Doctorul vorbea cu nașu (n.r. Mihai Stoica), că și nașu a fost lângă mine în perioada aia, îi spunea că eu nu realizez ce mi se întâmplă" Florin Cernat

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  12 Decembrie 2018, 15:00

Bravo omule! Sanatate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează