FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO De ce nu a jucat Tandia cu CFR Cluj? Explicația oficialilor lui Sepsi: „A trebuit să-i scoatem un dinte”

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 13:09

Janos Bokor, managerul lui Sepsi, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a susținut că problemele medicale l-au împiedicat pe francezul Ibrahima Tandia (25 de ani), golgeterul, să fie pe teren aseară, la 0-1 cu CFR Cluj,  „sferturile” Cupei României. 

 

 

Tandia trecut prin momente grele în viață. Când l-am adus de la Tours  trebuit să îl punem pe picioare. A venit foarte nepregătit. Era doborât din punct de vedere fizic. A marcat la debut, cu Chiajna. După al doilea meci, cu Craiova, i-a curs sânge pe nas din cauza efortului. Avea tensiunea sângelui prea mare, n-am înțeles foarte bine explicațiile medicilor. A trecut toate controalele, nu are nicio problemă. Acum e foarte bine. 

Ieri nu a jucat contra lui CFR Cluj, în Cupa României, pentru că a trebuit să îi scoatem un dinte. Era o situație mai dificilă, nu a avut altă soluție. Două zile i s-a interzis efortul. Arăta de zici că a avut meci cu Mayweather”, a declarat Bokor la GSP Live.

„Am primit oferte de la Craiova pentru el. Erau foarte interesați, dar avem și noi un țel, să nu fim doar turiști în play-off. L-au vrut și echipe din Turcia, prima ligă” Janos Bokor

Tandia a absentat în meciul pierdut de Sepsi contra lui CFR Cluj, scor 0-1, în „sferturile” Cupei României. Duminică, tot contra campioanei, dar în Liga 1, francezul e anunțat titular. 

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO / Șeful revelației Sepsi OSK, poveste de groază în direct: “I-am dat un pumn unui arbitru, l-am lăsat jos!”. Surpriză: cine e arbitrul agresat de Bokor. “Nu-l iert!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  01 Martie 2019, 12:18

...cred ca ala stricat... Nem igaz?

gerularupeimana
gerularupeimana  •  01 Martie 2019, 05:24

In meciul din campionat va juca si probabil va da si gol in egalul cu CFR, asta daca scenariul nu e de 0-0.

10209749913134969
Coco Trusca  •  01 Martie 2019, 00:05
Postat de ungurul_vesel pe 28 Februarie 2019, 15:30

Banuiesc ca si autorul articolului a trecut prin momente si mai grele si are nevoie de un implant de materie cenusie. Altfel nu imi pot explica batjocura adusa la adresa limbii romane.

cu alte cuvinte autorasul insinueaza ca meciul a fost aranjat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează