FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO De ce s-a stricat relația dintre Horia Sabo și Flavius Stoican: „A fost pentru mine o dezamăgire”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 15:14

Horia Sabo a vorbit la GSP Live despre relația pe care a avut-o cu Flavius Stoican (42 de ani), antrenorul lui Poli Iași.

 

„Am zis să rămână Stoican la Iași. Mi-a fost foarte apropiat. I-am mărit salariul, i-am pus clauză de reziliere. El i-a mai dezamăgit și pe alții. Stoican a fost și pentru mine o dezamăgire, am ținut foarte mult la el. Nici acum nu știu dacă am încetat să țin la el. Mi-a fost un prieten apropiat și pentru el am făcut niște gesturi, i-am arătat că îl doresc la echipă. Puteam să pun un alt antrenor, că am fost întrebat dacă îl păstrez pe Stoican sau dacă îl dau afară...”, a povestit Sabo la GSP Live.

Stoican este la echipa din Copou din 2017.

Poli Iași este pe locul 3 în clasamentul din play-out, cu 24 de puncte.

Citește și:

 GSP LIVE // VIDEO Culisele războiului de la Iași » Horia Sabo răspunde acuzelor aduse de Adrian Ambrosie: „Nu am program pentru a falsifica semnături”

GSP LIVE // VIDEO Noua regulă U21 nu este pe placul Iașiului: „Sunt sigur că vor fi schimbări din primele minute!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează