FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluire ȘOCANTĂ a antrenorului care l-a crescut pe Hîldan: "Cred că de asta a murit"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 10:09

Ionuț Chirilă, fost antrenor în Liga 1, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață. 

Întrebat de jurnalistul GSP în sesiunea de Q&A a emisiunii dacă e de părere că fotbalistul Cătălin Hîldan a murit din cauza dopingului de la Dinamo, antrenorul a fost ferm:

"Cred că da!", este răspunsul șocant oferit de tehnicianul care a crescut acea generație a "câinilor".  

Nu e prima dată când Chirilă spune aceste lucruri. L-a acuzat dur pe Cornel Dinu din cauza acestui aspect. "Acest personaj macabru nu e străin nici de moartea lui Cătălin Hîldan! Cum se face că timp de 8 ani, cât timp eu am lucrat cu acea generaţie formidabilă, jucătorii n-au avut nici măcar o răceală şi toate testele de la INMS, făcute din 6 în 6 luni, ieşeau perfect, apoi, după ce au ajuns pe mâna lui Dinu la echipa mare au început să moară sau să e infecteze cu virusul Hepatic C?"

Cătălin Hîldan a murit în urmă cu 18 ani, la vârsta de 24 de ani, într-un meci amical disputat pe stadionul din Oltenița. Mijlocașul era căpitanul lui Dinamo și devenise o prezență constantă în echipa națională. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
115486966066476
Edi Girnita  •  22 Octombrie 2018, 15:52

Lăsați mă morții în pace, nici acolo unde sunt saracii nu au parte de liniște! Nu v-ar fi un pic de rușine,neisprăviților!

bazinga
bazinga  •  22 Octombrie 2018, 15:17

In mintea lui cea tulburata si in ***,acest monument de frustrare numit IONUT CHIRILA debiteaza tot felul de aberatii pe care nu are cum sa le dovedeasca!Doamne,cat e de deraiat omul asta sinistru...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv
reddogsv  •  22 Octombrie 2018, 15:08

La fel de inconteastabil e si faptul ca fcsb-istii sunt foarte lenti in gandire, chiar traiesc cu frana de mana vesnic trasa!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează