FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluire șocantă despre Rotariu: "Ura bucureștenii! Mi-a zis că nu voi juca niciodată. Se ruga să apăr prost"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 11:43

Dragoș Plopeanu, 30 de ani, a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre cariera sa de fotbalist.

Vezi în video ce spune Plopeanu despre Iosif Rotariu și despre cum acesta nu-l folosea la Timișoara pentru că era din București

 

" Sunt doi antrenori nesuferiți. Mihai Ciobanu de la Buzău, care nu avea maniere. Intra peste tine în camere. Și al doilea e Iosif Rotariu, la Timișoara. Caracterul lui a lăsat de dorit. Nu îi plăceau bucureștenii. El, când a fost la Steaua, a fost tratat urât. Mi-a zis față în față că nu voi juca niciodată cu el la Timișoara. Mi-a spus-o la nervi. Lui îi plăcea să câștige. Juca împotriva mea, la antrenament, și nu câștiga. Era foarte ofticos. Se ruga să apăr prost, chiar și-n amicale", a declarat Dragoș Plopeanu, antrenor de portari la naționala Mongoliei, la GSP LIVE.

Vezi și:

VIDEO Un fost portar dezvăluie chinul prin care a trecut după o ruptură de ligamente: "Am lipit cutii și am fost steward pentru 70-80 de lei"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
eugen555
eugen555  •  18 Decembrie 2018, 23:31

Cine mai e si Plopeanu asta? Hai sa aducem toti ratații aici, sa se ia de cate un nume mare din fotbal ,sa facem si noi audiența!Rețeta marca GSP !!!

christiano0
christiano0  •  18 Decembrie 2018, 16:04
Postat de vladutz13 pe 18 Decembrie 2018, 14:53

Stai putin, asta inseamna ca trebuie sa fii mare fotbalist ca sa poti aprecia caracterul lui Rotariu?? Sa fim seriosi. Nu zic sa credem automat, dar omul are tot dreptul sa-si spuna parerea si eu cred ca e normal sa fie ascultat.

Nu e normal, crede-ma....e normal sa vorbesti politicos si cu respect despre fiecare. Cand o sa fii si tu victima unei astfel de opinii vei intelege.

adicn
adicn  •  18 Decembrie 2018, 15:06

Bravo, Ștucane, așteptăm să-l inviți pe preparatorul fizic al naționalei din Bangladesh, la emisiune, să ne spună cum Thomas Neubert *** jucătorii Stelei. Ș Și unul să zică ceva de Hagi( de rău, dacă se poate).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează