FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Două momente fabuloase cu Cristian Daminuță: „Am venit la București, am fost în Bamboo și m-am întors la Milano” + S-a întâlnit cu Borcea în club: „Tot atât e amenda”

Cristi Daminuță
Cristi Daminuță

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 13:26

La GSP LIVE, Cristi Daminuță a povestit două întâmplări amuzante din cariera sa, când era la Inter și la Dinamo.

Vezi în video cum a venit la București pentru o noapte, în club, iar dimineața a plecat la Milano:

„O aroganță? O văd mai mult ca pe o prostie. Am avut meci la ora 15:00, sâmbătă, cu Inter Primavera. Sâmbătă seară eram în București, la Bamboo, iar duminică dimineață am venit înapoi la Milano. Duminică țin minte că m-am întors cu un avion care a avut escală. Duminică seara trebuia să fiu la masă cu echipa. A fost o idioțenie.

Întâlnire cu Borcea în club

Cristi Daminuță a povestit și o întâmplare amuzantă petrecută când era la Dinamo, în perioada ianuarie - iunie 2010.

 

„Eram acasă, dormeam și m-a sunat un prieten pe la 4 dimineața. Mi-a zis «Vino și dă-mi niște bani să plătesc nota, că nu am și mă cert cu angajații din club». M-am dus, am intrat în Bamboo, i-am dat banii și când am plecat m-am întâlnit cu Cristi Borcea. Mi-a zis «Ce faci?» I-am spus că am venit să dau bani unui prieten și că plec. Mi-a spus «Stai liniștit. Poți sta și până la 7. Tot atât e amenda»”. Mi-a dat 3.500 de euro amenda, salariul pe o lună”, a adăugat Daminuță.

Vezi și:

VIDEO Dezvăluiri incredibile despre influența lui Giovanni Becali la Dinamo: „Ar fi jucat și masorul înaintea mea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
iulihenry14
iulihenry14  •  18 Februarie 2019, 19:58

Si te mai intrebi de ce nu te-a ajutat Chivu cand tu ai luat un avion de la Milano doar ca sa ajungi in "marele" Bamboo din Bucuresti....sa faci tu o "aroganta". Ca erai un mare jucator al Interului si nu isi permiteau sa te dea afara ca pierdeau un mare talent...saracii de voi

1391972634181505
Adrian Popescu  •  18 Februarie 2019, 16:30

Ce îmi plac jucătorii ăștia care regretă după ce s-au făcut praf cariera...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează