FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Situație GRAVĂ la Astra Giurgiu: „Suntem nevoiți să vindem jucători”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 12:18

Costel Lazăr, directorul executiv al Astrei, a comentat în direct la GSP Live situația dificilă pe care o traversează echipa giurgiuveană. Președintele Dani Coman și-a înaintat demisia, iar jucătorii sunt neplătiți de aproape 5 luni. 

 

„De data asta lucrurile sunt mult mai grave. Nu mai sunt sponsorizări în afara de autofinanțarea noastră. Vom depăși și acest moment, pentru că așa trebuie. Vom fi nevoiți să vindem doi sau trei jucători. Nu există riscul ca echipa să se desființeze, dar este un risc ca fotbaliștii să-și depună memorii”, a zis Costel Lazăr, directorul executiv al clubului. 

...despre situația lui Enache: „Cred că Enache va rezista până la finala Cupei. E dezamăgit pentru că nu și-a făcut calcule cu situația asta. Eu sper să rămână și la finala Cupei României”. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Dani Coman și-a dat demisia de la Astra! Degringoladă înaintea finalei de Cupă: ce se întâmplă cu antrenorul Costel Enache

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează