FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GSP LIVE / VIDEO Exercițiu în direct! Cum ar reacționa Grigore, antrenorul din acte al Rapidului, dacă patronul i-ar spune ce schimbări să facă: „Nu vreau să văd telefon pe bancă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 15:06

Nicolae Grigore, antrenorul principal al Rapidului în acte, a făcut un exercițiu de imaginație în direct la GSP LIVE despre cum ar reacționa dacă patronul echipei l-ar suna pentru a-i impune anumiți jucători în echipă.


„Să nu credeți că doar în România se bagă patronul peste antrenor. Sunt situații în care președintele vine peste antrenor și îi spune că interesul societății e să joace un anumit jucător pentru a-l vinde. Să faci schimbări la pauză ca patron sau președinte e ceva înfiorător. Eu, ca antrenor, n-aș vrea să văd telefon pe banca de rezerve. Eu știu că pe banca noastră de rezerve nu e niciun telefon acum.

Dacă mi-ar spune patronul să fac o schimbare n-aș țipa, că sunt un tip liniștit. Cu siguranță în acel moment nu fac acel lucru, iar ulterior am o discuție pentru a afla cât de importantă e prezența mea în acel club. Dacă cineva de pe bancă îmi transmite ce schimbare să fac pentru că așa i-a zis patronul nu l-aș mai dori lângă mine acolo. Când te duci la FCSB știi unde mergi”, a declarat Grigore la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Nicolae Grigore văzut în fața unei case de pariuri: „Hai să-l așteptăm să vedem ce pariază”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează