FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO + FOTO Cât a băut Băsescu la o petrecere cu Gigi Becali? "A fost o experiență foarte mișto"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 15:39

Invitat la emisiunea GSP LIVE, Mirel Rădoi a comentat câteva imagini reprezentative din cariera sa, prezentate în direct de Costin Ștucan.  

De la masa cu Băsescu de la Golden Blitz, până la accidentarea de la EURO, biletele câștigate la pariuri pe victoria Rapidului și poveștile cu prințul de la Al Hilal.

...despre imaginea cu Băsescu: "A fost o experiență foarte mișto. S-a zis că a băut nu știu cât, că nu știu ce ... Dar eu am stat toată seara lângă el. A avut un pahar cu care a dat noroc cu toată lumea și nici pe ăla nu l-a băut!".

...despre ciocnirea cu Raț la Euro2008: "S-a supărat pe mine și mi-a dat KO (amuzat). În momentul impactului nu am mai știut de mine. Am avut fractură de pomete, mi-a rupt și un deget pe care nici în ziua de azi nu mai pot să-l îndrept. Fractura de pomete mi-a afectat vederea. Am făcut în Qatar o vizită medicală de 7 ore, acolo mi-au zis că văd cu ochiul stâng cu 10% mai slab".

...despre imaginea cu biletele la pariuri: "Am pariat pe victoria Rapidului la Cluj, știam că așa va fi. Am câștigat! Țin minte că am sunat-o pe soție să aducă toți banii pe care-i avem în casă. Mi-a zis că sunt nebun. I-am zis că e ceva sigur. A fost prima și ultima dată când am jucat la pariuri. Oricum imediat după s-a dat regulă cum că jucătorii nu mai au voie să parieze".

*Mirel a pariat 50 de milioane pe victoria Rapidului la Cluj (scor final CFR - Rapid 1-3). A combinat acest eveniment cu alte 3 cu cote foarte mici, probabil pentru că nu putea juca un singur meci pe bilet. Mecul s-a jucat în etapa 28 din sezonul 2005-2006. 
ac 05012mirel radoi bilete

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează