FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO "Magiun" Barbu i-a comparat pe Gică Hagi și fiul lui: "Pe Ianis îl ascultă mingea, dar..."

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 12:08

Costin Ștucan l-a avut azi invitat la GSP Live pe "Magiun" Barbu (60 de ani). Antrenorul cu o vastă experiență în Liga 1 a făcut o comparație între calitățile lui Gică Hagi și ale fiului său, Ianis.

 

"Tatăl lui este evident mai fotbalist. Hagi când pleca de pe loc scotea fum din iarbă. Pe Ianis îl ascultă mingea, lovește bine și cu stângul și cu dreptul, dar nu are forța de pătrundere a lui Gică. Nu are nici forța lui.

Gică nu avea o viteză extraordinară, nu puteai să îi dai mingea în gaură. El la primii 10 metri era fantastic, nu îl prindea nimeni!", a declarat Barbu la GSP Live.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Omul din spatele celebrului Dinamo - Foresta, 4-5, confirmă blaturile din România: "Nevasta mea a stat la masă cu ei"

GSP LIVE // "Magiun" Barbu a fost invitatul lui Costin Ștucan: "Să recunoaștem ce s-a întâmplat cu adevărat la Dinamo - Foresta"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1665962867064360
Ernest Dragan  •  19 Noiembrie 2018, 08:46

Marea majoritate spun prostii regele nu poate fi comparat cu nimeni,el este unic si poate peste 100 de ani va mai apara unul Pe rege il poti compara cu Pele ,Maradona,Messi, Cristiano Ronaldo si alti mari fotbalisti ai lumii. Bunului D-zeu sa-i multumim ca nea dat un asa fotbalist.

jony1973
jony1973  •  18 Noiembrie 2018, 19:47

Are nevoie de exercitii pentru forta, asa cum fac cei din generatia lui in Occident. Talent are insa nu are explozie deoarece nu are forta in picioare. Un exemplu autohton: Alexe, fostul jucator dinamovist, nu a lucrat prea mult la forta si desi avea calitati, ceva viteza si dribling, fiind foarte firav si-a ratat mai mult cariera decat a reusit. Un alt exemplu este Rotariu, firav cand juca in Romania, acum mai puternic in Occident. Fara pregatire fizica si vitaminizare (chiar dopaj la limita regulamentului) ca la echipele din Vest nu avem nicio sansa.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  17 Noiembrie 2018, 23:40

Rahiticul mai bine sa se lase de fotbal si sa se apuce de actorie ca soru-sa. E perfect pentru filme despre holocaust.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează