FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE / VIDEO Motivul pentru care "Diamantul" Florin Cernat n-a mai ajuns la FCSB: "Dinu Gheorghe mă sunase să vin la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 15:15

Florin Cernat (38 de ani) a vorbit în emisiunea GSP LIVE despre momentul din 2014 când a fost foarte aproape să ajungă la FCSB, recunoscând că a purtat discuții cu Mirel Rădoi și Marius Șumudică.


"Eu în iarnă (n.r. în 2014) avusesem o discuție cu Gică Hagi și îi promisesem că dacă plec de la Galați o să vin la Viitorul. Eu îmi doream să lucrez cu Gică Hagi. Am avut discuții și cu Mirel Rădoi, și cu Marius Șumudică de la Astra. Am avut discuții și cu Dinamo prin domnul "Vamă".

Am avut discuții cu multe cluburi, dar am zis că dacă i-am promis domnului Hagi că merg acolo, mă țin de promisiune. Eu am ales să merg la Viitorul pentru că voiam să lucrez cu domnul Hagi. Chiar mă bucur că am mers acolo pentru că am învățat foarte multe lucruri de la dânsul. Acolo e fotbal non stop. Nu cred că se discută altceva. Drept dovadă stau rezultatele pe care le are. Hagi trăiește fotbalul, pentru el fotbalul e totul. Eu n-am avut probleme", a declarat Cernat la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Cumpăna din viața lui Florin Cernat: "Dacă nu eram sportiv, probabil nu mai trăiam acum"

GSP LIVE / VIDEO Amintirile lui Cernat din perioada Dinamo Kiev: "Lobanovksi nu comunica mult" + Cât i-a venit factura la telefon în prima lună în Ucraina

GSP LIVE / VIDEO Dezvăluiri după 10 ani despre fosta echipă a lui Mircea Lucescu: "Ei dădeau bani adversarilor noștri"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  12 Decembrie 2018, 18:21

Bai cernat dar de mm nimic.o sa se supere pe tine. Paginile ziarelor de sport te dădeau la steluta datorita lui mm

Vezi toate comentariile (1)
Comentează