FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO „Nu am mai vorbit de 4 ani” » S-au răcit relațiile dintre Gheorghe Hagi și frații Becali?

Gheorghe Hagi și frații Becali nu mai colaborează
Gheorghe Hagi și frații Becali nu mai colaborează

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 13:40

Azi dimineață, la emisiunea GSP Live, fostul agent Victor Becali, 57 de ani, a vorbit despre relația pe care o are cu Gheorghe Hagi, 53 de ani, antrenorul Viitorului.

Becali a fost evaziv atunci când moderatorul emisiunii l-a întrebat despre o posibilă fisură în relația cu omul care a început să colaboreze cu impresarul Piotr Chiodi imediat după ce el a fost încarcerat, în primăvara lui 2014. 

VIDEO cu momentul în care Victor Becali vorbește despre Gică Hagi

„Nu am vorbit cu Gică Hagi de 4 ani. La început m-a vizitat la închisoare. Nu ne-am certat, nu am avut niciodată nimic de împărţit. Dacă eu sunt la puşcărie, trebuia să găsească pe cineva cu care să lucreze. E normal să lucresze şi cu alţi impresari.

Dan Petrescu suna la mine la pușcărie o dată la două săptămâni. Cu Gică Popescu am o relaţie normală, ne sunăm de sărbători, nu există niciun fel de problemă între noi. Fiecare face ceea ce simte, referitor la Hagi”, a spus Victor Becali, la GSP Live

„Nu cred că i-a fost uşor lui Hagi. Nu credeam că va reuşi să câştige campionatul şi să producă atâţia jucători.” Victor Becali

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Victor Becali iese la atac după eliberare: „Cum l-am tras în jos pe Gică Popescu la alegerile FRF?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1779502482283942
Emil Nae  •  16 Ianuarie 2019, 18:43

cum *** sa nu te sune dan petrescu ca doar voi l-ati facut "mare" antrenor cumparind meciuri arbitri jucatori. Acum se vede cit de mare este nu isi gaseste locul nici mcacar in lumea a treia sau a patra a fotbalului in china sau tarile arabe. este dat afara de mare antrenor si de la astia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close