FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

GSP LIVE // VIDEO Oferte incredibile pentru un jucător care a evoluat în Liga 1: "L-au vrut Arsenal și Juventus" » De ce nu s-a realizat transferul

Onduku în duel cu Cristi Tănase
Onduku în duel cu Cristi Tănase

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 11:25

Ionuț Chirilă, fost antrenor în Liga 1, a povestit în emisiunea GSP LIVE că nigerianul Gomo Onduku (25 de ani), fostul său elev la Concordia Chiajna în sezonul 2013-2014, a fost foarte aproape de un transfer la Arsenal sau Juventus înainte de a ajunge în România.

"Arsene Wenger l-a chemat pe Onduku. El s-a antrenat o săptămână cu Arsenal. Wenger avea nevoie în acel moment de un jucător pentru că în 3 zile trebuia să joace cu Tottenham. Chiar a punctat că Onduku trebuie să joace 6 luni la o echipă medie pentru a se obișnui cu viața din Europa. Dar nu s-a mai întâmplat pentru că jucătorul a fost dorit și de Juventus Torino.

La Juventus a ajuns cu 10-15 zile înainte de finalul perioadei de transferuri. A fost o problemă cu inima la el. A făcut control la institutul de cardiologie din Torino, era perfect din punct de vedere al inimii. Problema era că presiunea sângelui în regim de stres era de 18, iar în Italia nu trebuie să treacă de 12. Pentru a-i coborî această presiune a sângelui la 12 trebuia să urmeze un tratament de o lună de zile, dar perioada de transferuri se termina. Apoi eu l-am luat cu mine la Chiajna. Era un jucător care, dacă eu aș fi rămas, ar fi ajuns la un nivel foarte înalt. Era un jucător imens", a spus Chirilă la GSP LIVE.

Gomo Onduku a mai jucat la Sharks, Bayelsa United, Politehnica Iași, Wydad Casablanca, Nehdat Berkane și în prezent evoluează pentru Tampereen llves din prima ligă finlandeză.

arsenal

2

Vezi și: GSP LIVE / VIDEO Dezvăluire de senzație! Un jucător din Liga 1 a fost la un pas de un transfer la Napoli: "Îl puteți întreba și pe el"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  26 Noiembrie 2018, 01:40

Acum e fara club la 25 de ani si nu-l mai vrea nimeni, asta dupa ce a trecut pe la prestigioasele echipe, Wydad AC, RS Berkane si Ilves. Varful carieriei sale a ramas Chiajna

tristan
tristan  •  24 Noiembrie 2018, 22:14
Postat de Silviu Aron pe 23 Noiembrie 2018, 13:43

Cu Chirila pe banca , Concordia Chiajna a fost foarte aproape sa castige Romanii au Talent

Bună asta:))

1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Noiembrie 2018, 19:18

Daca ramanea cu el,ajungea departe,daca ramanea si cu el si cu nevasta-sa jungea si mai departe.Mare descoperitor de talente,Ionut asta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează