FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GSP LIVE / VIDEO Pancu mărturisește că a jucat în meciuri aranjate: „A venit conducerea la noi și ne-a zis asta. Nu aveam ce face”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 10:56

Daniel Pancu e sigur că de-a lungul carierei sale de fotbalist a jucat în meciuri aranjate. Antrenorul Rapidului a dezvăluit în emisiunea GSP LIVE cum decurgeau conversațiile dintre oficiali și jucători atunci când se aranja un meci.

„Nu știu dacă am jucat în 5 meciuri aranjate. Nu pot să vă spun despre aceste meciuri. Nu cred, totuși, că sunt mai mult de trei meciuri aranjate în care am jucat. A venit conducerea la noi seara. Ne-a zis că mâine întâlnim o echipă prietenă, meciul era în deplasare, ne-a spus că ne luăm prima ca și cum am câștiga.

Și ne-a avertizat că ei trebuie să câștige. Tu, ca atacant, trebuia să asculți ce spune ăla din spatele tău să nu ataci poarta. Nu te poți pune cu bătrânii”, a declarat Pancu la GSP LIVE.

Daniel Pancu (41 de ani) a jucat în Italia pentru Cesena în perioada 1999-2000. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Poli Iași, Rapid, Beșiktaș, Bursaspor, Terek Grozny, CSKA Sofia și FC Voluntari.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Pancu recunoaște că devenise dependent de pariuri: „Mă trezeam noaptea să bag un bilet”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
supereduardo10
supereduardo10  •  24 Ianuarie 2019, 17:30
Postat de gigi_becali_9 pe 24 Ianuarie 2019, 12:52

Asa cum au facut Dinamo 1948 SA si Astra, Viitorul cu Craiova, cunoastem...

*** FCBecali a facut cele mai mari mizerii blaturi non stop. sunteti prea creduli daca credeti ca zecile de campionate sunt pe bune..echipele de ce zici u au suferit din cauza mafiei...mafia era Syteaua si Dinamo nu lasau nimic ....spaga la mafie. Singura echipa care a avut rzultate fara blaturi a fost Rapid...s-a vazut in europa. Chiar si as ain sfertul istoric nea jiji a umblat la un fundas al rapiduli altfel FC *** nu pupa umilinta di semifinale :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bumix
bumix  •  24 Ianuarie 2019, 16:05

UN RATAT . CINE CREDE CA AU FOST 5 SAUI 3 PARCA AR FI O SCUZA DACA-S PUTINE.SI UITE NU SE SESIZEAZA NIMENI ,TOT AS ZICEA SI LUCESCU SI ALTII .PAI SA DE-A DECLARATII COMPLETE SI SA SARA F,R,F

lucghencea
lucghencea  •  24 Ianuarie 2019, 15:37

Si un F.C.Fcsb cu Viitorul , ca la makidoni cu Reghenblat . Dupa care la un an si dupa , cine il angaja din puscarie la firma lui constanteana ? Cine oare ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează