FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GSP LIVE / VIDEO Pancu recunoaște că devenise dependent de pariuri: „Mă trezeam noaptea să bag un bilet”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 10:32

Daniel Pancu a vorbit deschis în emisiunea GSP LIVE despre viciul pariurilor, pe care l-a simțit pe propria piele în perioada în care juca în Turcia. Antrenorul Rapidului recunoaște că se trezea noaptea pentru a paria, însă susține că totul s-a terminat repede.

„Nu sunt făcut pentru pariuri, dar distractiv am mai pariat. Prin 2007 am avut un cont. E o discuție mai complexă. A durat vreo 2 luni. Fiind necuratul la mijloc mă prinsese. Eram și singur, eram la Bursaspor. Nu știu dacă era interzis sau nu să joc. Întotdeauna am considerat că n-are cine să mă oprească să joc la pariuri. Dar mi-am schimbat modul de a gândi. Odihna mea era influențată, mă trezeam noaptea să joc la pariuri. După două luni a venit familia la mine. Copilul meu s-a așezat pe laptop și am pierdut parola și n-am mai intrat. După un an am fost la o masă și am pus eu două meciuri, alte persoane câte două meciuri.

Acum gândesc că e o măsură foarte bună că n-ai voie să pariezi. Devii concentrat în altă parte. E o prostie. Pentru mine nu e infracțiune, ci crimă dacă 2-3 colegi joacă pe echipele lor. Când am plecat în Italia eu știam doar de Pronosport. Jucătorii când intrau în cantonament se adunau și făceau un bilet. Am avut și prin Turcia foști colegi care au fost arestați din cauza asta. La Rapid nu există jucători care pariază. Le-am interzis acest lucru.

Am 3 situații pe care le-am trăit și eram la pauza meciurilor și-mi vedeam colegii că intrau pe aplicații să se uite la rezultate. Pentru mine nu există pariu”, a declarat Daniel Pancu la GSP LIVE.

Daniel Pancu (41 de ani) a jucat în Italia pentru Cesena în perioada 1999-2000. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Poli Iași, Rapid, Beșiktaș, Bursaspor, Terek Grozny, CSKA Sofia și FC Voluntari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează