FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

GSP LIVE // VIDEO Poveste din Derby: cum s-a distrat Oprița cu apărarea lui Dinamo și faultul lui Gică Popescu » Ce i-a zis Olăroiu după meci

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 14:21

Daniel Oprița, 37 de ani, fost atacant la FCSB și Dinamo, a vorbit despre duelul dintre cele două formații și a povestit care a fost cea mai frumosă amintire dintr-un Derby de România.

Vezi în VIDEO cum a povestit Oprița că i-a driblat pe fundașii lui Dinamo și cum l-a faultat Gică Popescu

 

"În primul meu derby, era Gică Popescu la Dinamo. S-a terminat 1-1. Era al treilea sau al patrulea meu meci la Steaua. Am făcut cam tot ce am vrut cu apărarea lui Dinamo. Și cu Popescu. La un moment dat m-a faultat la 16 metri. Am scăpat spre poartă, iar el era ultimul apărător. Și nu a primit nici galben, poate pentru că era Popescu.

După meci, a doua sau a treia zi, întârziasem la antrenament. Mă aștepta lumea în vestiar și aveam mari emoții. Când am intrat, mi-a zis Oli: «Hai, mă, ce faci? Am crezut că ai plecat la altă echipă! Am crezut că te-ai transferat»", a declarat Daniel Oprița la GSP LIVE.

Meciul la care face referire Oprița s-a jucat pe 15 septembrie 2002, Steaua - Dinamo 1-1. Pentru Steaua a marcat Iulian Miu, în minutul 57, iar pentru Dinamo a egalat Vlad Munteanu, în minutul 73. Partida a fost arbitrată de Marian Salomir.

Vezi și: VIDEO Poveste emoționantă spusă de fratele lui Cătălin Hîldan: "Am trecut pe lângă poza lui și am spus «Doamne, frate, ajută-i pe băieți». Și a fost penalty" + câte bilete a vândut Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
zizu
zizu  •  08 Noiembrie 2018, 16:31

dinamovistul oprita?...:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează