FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Reacție surprinzătoare în direct: "Am rezervele mele despre antrenorul Hagi" » Marele minus al "Regelui"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 10:32

Emisiunea GSP LIVE din această dimineață a avut un invitat de colecție. Fostul antrenor Ioan Sdrobiș, 72 de ani, a dezbătut alături de moderatorul Costin Ștucan cele mai importante subiecte din fotbal.

Sdrobiș, devenit cunoscut în special pentru activitatea depusă în perioada "romantică" din fotbalul românesc , a oferit o declarație surprinzătoare, punând la îndoială calitățile de antrenor ale lui Gică Hagi, tehnicianul Viitorului și fondatorul Academiei care îi poartă numele. 

"Am un respect pentru Hagi și ce face la Academie, dar ca antrenor am rezervele mele. A fost unul dintre cei mai mari jucători, dar el nu știe să se apere", a declarat Ioan Sdrobiș în emisiunea GSP LIVE

În vârstă de 53 de ani, Hagi a antrenat naționala României, Bursaspor, Poli Timișoara, FCSB, Galatasaray, de două ori, și Viitorul, alături de care a câștigat titlul în 2017.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Gigi Becali, pus la punct: "Face păcate cu Biblia în mână, nu se poate așa ceva!" » Nici Dică n-a scăpat de critici

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
274175129612504
Alexandru Mihalache  •  07 Decembrie 2018, 14:51

Felicitari Ioan Sdrobis! Sunteti singurul sau printre putinii oameni de fotbal care expuneti un punct de vedere viabil. De fapt, Hagi este manager tehnic la Viitorul, antrenori fiind: Catalin Anghel, Cristian Sava, Alex. Popovici, etc. Prin definitie, un antrenor este un conducator educator. Nu stiu daca Hagi isi doreste sa fie si manager tehnic si antrenor, pentru ca atunci devine la fel ca cel de la FCSB.

zagna
zagna  •  07 Decembrie 2018, 12:46

Parinte, vorbesti cu patima ! Omul are rezultate,hai sa nu nu mai fim carcotasi. Daca am avea 10 antrenori ca Hagi in tara ...

rosin_70
rosin_70  •  07 Decembrie 2018, 09:23
Postat de Corneliu Brincoveanu pe 06 Decembrie 2018, 20:48

O echipa formata doar din tineri, e o echipa artificiala . Bine, el vrea sa -i tina pe toti in vitrina ! Ia sa cumpere vreo trei fundasi in jurul a 28 - 30 de ani ( ca are bani) , unii care sa fi confirmat pe unde au fost si sa vezi tu ce faza de aparare face si Hagi ! Trei cu experienta si unul tinar, de preferinta fundas lateral, care sa invete meserie linga prumii ! O sa mai vezi gafele alea in aparare? Eu nu prea cred ! Si ar cistiga un campionat, NU la TASS , ci 100% meritat! Dar, e foame de bani baieti, e foame de bani ! Si eu il cred, ce el n-a avut viziuni din astea ? Timpul fuge repede iar banii trebuie ca sa aduca bani ! Un club"EXPERIMENT " , dar Gica face treaba buna, e chiar foarte clar ! Fundasii vinduti de el sunt doar...sportivi !

Asa cum ai tu dreptul sa scrii aici , asa cum eu am dreptlul la replica , asa are si omul ala dreptul sa-si spuna parerea . E parerea lui . Ce te deranjeaza atat ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează