FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Rednic e criticat de un fost stelist: „Mircea greșește foarte mult aici. Pițurcă n-ar face o asemenea greșeală”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 14:54

Marian Aliuță a declarat în emisiunea GSP LIVE că Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, greșește când își critică jucătorii în presă, lucru făcut în mai multe rânduri la sfârșitul anului trecut.

„Nea Piți și-a iubit jucătorii. Niciodată n-am auzit să iasă în presă și să critice jucătorii. Ceea ce face Rednic nu o să vezi niciodată la Pițurcă. Te distrugea în vestiar și rămânea acolo. Nu făcea greșeala să dea în presă, pentru că poți distruge un fotbalist așa. Rednic e un antrenor foarte bun, dar face greșeala asta.

Am avut ocazia să lucrăm împreună la Craiova, dar nu am vrut să mă duc. El greșește și acum cu jucătorii. Nu e bine să-ți critici jucătorii în presă, pentru că pierzi vestiarul. Eu dacă aș fi jucător și aș fi criticat cum o face el, nu m-ar mai interesa. Dacă aș auzi că nu avem rezultate și că dă afară, nu m-ar afecta sub nicio formă. Nu mai dai acel procent pentru antrenor”, a declarat Marian Aliuță la GSP LIVE.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // Marian Aliuță a dezvăluit momente incredibile de la Steaua: „L-am înfruntat pe Gigi Becali din cauza unui SMS pe care l-am trimis aiurea”

GSP LIVE / VIDEO 3 întâmplări incredibile cu Aliuță » De ce l-a bătut pe Claudiu Răducanu, ce a făcut cu câinele lui Falemi, cum l-a fentat pe Pițurcă

GSP LIVE / VIDEO Aliuță recunoaște că a jucat în blaturi și a primit bani: „Antrenor era Ioan Andone” + Un fost tehnician al Stelei era pe teren

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (14)
rocky2
rocky2  •  30 Ianuarie 2019, 21:56

Deci unde a antrenat Piturca asta in ultimii 10 ani?

agentul0007
agentul0007  •  30 Ianuarie 2019, 21:02

Păi când antrenorul te pune sa faci ceva si tu joci la mișto atâtea meciuri , se satură si incepe sa critice și in presă. El este ținut de rezultate si atat.

282695555608300
Iliescu Gabriel  •  30 Ianuarie 2019, 18:20

GSP va citeam articolele de f mult timp. Dar vad ca de la un timp ați început sa o luați pe "armatura" rău de tot... Cum puteți sa scrieți asa inepții ale unui fotbalist care este la degetul mic lui Mircea Rednic??? Deocamdată Rednic, asa "strâmb" cum îl numiți voi, a venit într-un moment greu pentru club și încearcă sa salveze ce mai e de salvat. Chiar nu puteți sa-l susțineți măcar câteva etape pina când vedem rodul transferurilor??? Sunteți toți la fel ca nația asta de distrugători și de mincatori de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează