FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

GSP LIVE // VIDEO Transferul lui Matias Roskopf la FC Botoșani se face! Caracterizare spectaculoasă: „A trecut pe la toate naționalele Argentinei, se luptă cu Dybala și Messi”

Matias Roskopf
Matias Roskopf

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 10:38

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă de pe 24 ianuarie, FC Botoșani bifează un transfer extrem de interesant. Este vorba de atacantul argentinian Matias Roskopf, 21 de ani, jucător care ultima oară a evoluat pentru Boca Juniors.

Florin Manea, agentul care intermediază mutarea, i-a făcut, în direct la GSP Live, o descriere spectaculoasă noului transfer al echipei lui Liviu Ciobotariu.

A trecut pe la toate naționalele Argentinei, U17, U18, U20, vine dintr-o țară cu un fotbal net superior. I-am spus că dacă era român se lupta pentru un loc de titular în națională cu Țucudean și Florin Andone. Așa, se luptă cu Dybala, cu Messi.

Mi-a plăcut foarte mult de el, l-am văzut la un antrenament, se vede școala pe care o are, a jucat 5 ani la Boca Juniors”, a spus Manea, la GSP Live. 

400.000 €este cota lui  Matias Roskopf, potrivit transfermarkt

Vezi și: Conferință savuroasă a lui Valeriu Iftime: „Nu știți câte guri de votcă am luat” » E gata pentru Dinamo: „Dacă ei sunt câini răniți, noi suntem vulpi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2019, 14:48
Postat de dora pe 14 Februarie 2019, 12:10

Daca este asa de bun - asa cum pretinde impresarul sau - de ce nu a prins un contract banos intr-un campionat mai bun - poate si o liga secunda - de afara ?

La noi vin doar sa-si relanseze cariera.... e exact ca si cum...a venit Júnior Moraes de la echipe liga2-3a din brazilia la gLORIA BISTRITA....apoi a urcat..CSKA Sofia, Metalurk Donetsk, Dynamo Kiev si acum Shakhtar Donetsk...pai doar nu credeai ca ramane la Bistrita lui Tata Jean pe 4000 E luna, cand la Shakhtior poate are 200-300 mii /luna, LOGIC!!

2045282872222624
Cristi Oprea  •  14 Februarie 2019, 12:57
Postat de luker pe 14 Februarie 2019, 11:27

A jucat impruumutat la Torque, 25 de meciuri la profesionisti, 3 goluri in 12 luni. Atacant de calibru, pentru Botshani.

Si montini ce cifre a avut pana sa ajunga la dinamo? Asta e valoarea campionatului, nu m ar mira ca tipul sa ajunga golgheter.

dora
dora  •  14 Februarie 2019, 12:10

Daca este asa de bun - asa cum pretinde impresarul sau - de ce nu a prins un contract banos intr-un campionat mai bun - poate si o liga secunda - de afara ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close