FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Un antrenor român școlit în străinătate avertizează: "În România, dacă ești dat afară, ți-ai făcut-o cu mâna ta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 10:31

Sergiu Radu, fotbalist retras din activitate, se pregătește să intre în tainele antrenoratului. Acesta a vorbit la GSP LIVE despre cum ar manageria o eventuală ofertă de la un club din România

"Depinde de proiect, depinde cine ar fi implicat în respectivul proiect. Ciprian Marica are o mentalite, a jucat în Germania, oameni ca el să ajungă să fie în conducerea cluburilor din Liga 1. Sau Gică Hagi, care vede altfel fotbalul.

Nu vreau să spun dacă aș veni sau nu, dar e un risc când vii să antrenezi o echipă din România. Ți-ai făcut-o cu mâna ta dacă ești dat afară în România", a spus Sergiu Radu, la emisiunea GSP Live.

  • camera Vezi mai jos VIDEO cu declarațiile complete ale lui Sergiu Radu 

Vezi și: VIDEO Fostul internațional Sergiu Radu, despre criza acută a fotbalului românesc: "Obligatoriu trebuia să se califice"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  04 Octombrie 2018, 11:58

E greu cu patronii nescoliti din Romania. Cand bate cu pumnul in masa gen 'faci cum zic eu!', bietul antrenoras cu cateva mii de euro pe luna (leafa de presedintele Romaniei) tace, inghite si ... plange dupa ce-i dat afara cum l-a presat patronul si bla-bla-bla... E chestie de saracie, mentalitate, educatie si verticalitate morala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează