FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO WOW! Bornescu și-a ales echipa ideală » Mutu, scos din echipă de un nume-surpriză

Bornescu și Florin Costea, pe vremea când evoluau la FC U Craiova // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Bornescu și Florin Costea, pe vremea când evoluau la FC U Craiova // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 11:22

Mircea Bornescu, fost portar la FC U Craiova, Rapid sau Petrolul, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

Bornescu și-a ales primul "11" ideal alături de jucătorii cu care a evoluat de-a lungul carierei. Câteva dintre alegerile fostului portar au fost total surprinzătoare.

"Lobonț în poartă. Un portar cu reacții incredibile, cu un joc de picior foarte bun. În dreapta l-am pus pe Săpunaru. Este un fundaș dreapta complet. Chivu și Dorin Goian fundași centrali. În stânga Ștefan Radu. În fața apărării Mirel Rădoi. Prepeliță în dreapta. În perioada lui bună, era un jucător incredibil. În stânga, Juliano Spadacio.

Claudiu Niculescu în atac, mi-a plăcut foarte mult. În paranteză îl pun pe Albin. Apoi Florin Costea și Mutu rezervă. Lui Costea i-a lipsit puțină șansă. Plus Julius Woobay. Antrenor ar fi Cosmin Contra", a spus Bornescu, la emisiunea GSP Live

Vezi șiGSP LIVE // VIDEO Analiză dură a lui Bornescu: "Nu m-aș regăsi în fotbalul de azi. Nu mai sunt suporteri, nu mai e competiție adevărată"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  19 Octombrie 2018, 20:43

Bai, azi a fost Gazeta *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează