FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi a dezvăluit planul pe care îl are la Viitorul » Clubul se schimbă radical și face pasul spre următorul nivel

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 15:15

Gică Hagi este decis să transforme Viitorul într-o forță a Ligii 1 și nu vrea să mai vândă jucători cluburilor din România și din străinătate pentru a asigura bugetul Academiei.

Președintele clubului, Cristi Bivolaru, a dezvăluit că negocierile pentru vânzarea Viitorului sunt avansate, iar banii obținuți din tranzacție ar crea un buget consistent echipei, urmând ca jucătorii să nu mai fie vânduți către rivale.

Hagi a confirmat, a anunțat că va vinde acțiuni, sperând astfel că va face pasul următor pentru club:

"Eu vând acţiuni, nu vând clubul, ăsta e un detaliu important. Am adus-o până la un punct şi acuma trebuie să fac asta. Vor veni, sau încercăm să aducem parteneri, cum le-am zis eu. E important să am parteneri. Eu cred în grup, atunci eşti mai puternic, devii mai bun. Căutăm parteneri care să vină să vadă în Viitorul un bussiness, un lucru bun.

Mergem pe aceeaşi linie în continuare, de a produce jucători foarte mulţi, de a forma, de a educa, de a produce jucători interesanţi, care pot face la nivel înalt de performanţă.

Eu într-o zi o să plec, cu siguranţă. Am muncit opt ani şi acum, cred eu, că mai devreme sau mai târziu trebuie să am şi eu challengerul meu în viaţă. Să ajung la o echipă de club şi la o echipă naţională", a zis Hagi la conferința de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  21 Octombrie 2017, 20:13

Hagi e naiv. Cine să investească la Viitorul? Un club de fotbal contează prin public, nu prin academie sau rezultate. Investitorul asta vrea. Dacă nu s-a găsit nimeni care să dea 4 milioane amărâte pentru ditamai Rapidul, când era deja intrat în Liga 1 anul trecut, cine naiba să se bage la Viitorul, care nu reprezintă nici a mia parte?

sasha8777
sasha8777  •  21 Octombrie 2017, 17:29

Lunga si pe a doua, ai n-ai mingia dai la poarta. Nu exista decar. Pt ca Gicu Grozav e Gicu Grozav si se identifica cu el insusi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează