FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Hagi a explodat după ultimul anunț al lui Liviu Dragnea: "Vă dați seama unde ne ducem?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 18:38

Gheorghe Hagi, 53 de ani, a reacționat extrem de dur după ce Liviu Dragnea a anunțat că este posibilă construirea unui stadion modern la Focșani. "Regele" e nemulțumit că avalanșa stadioanelor moderne din ultimii ani nu a ajuns și la Constanța, orașul său natal.

"Poate auzim într-o bună zi că se face un stadion și la Constanța! Se fac stadioane în toată țara! Aud că se fac și prin cine știe ce comune.  La Constanța nu se poate. Sau nu e în plan.

"Și sunt la bani... am auzit că se fac vreo 100 de stadioane, dar nu am auzit nimic de Constanța. Orașul e prea mic, nu e important. S-a născut unul acolo, mare fotbalist, o academie. Nu, ce să-i facem? Lasă, că a băgat el bani acolo, că iubește prea mult fotbalul și a băgat bani pe câmp. Nu am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă dați seama unde ne ducem?", a declarat Hagi la conferință.

Arena din Constanța, cu o capacitate de 15.500 de locuri, se află într-o stare deplorabilă. SSC Farul, echipa din Liga 3-a, evoluează în prezent pe acel stadion.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
dona
dona  •  03 Aprilie 2018, 13:59

nici Iasul nu exista pe harta lui Dragnea. Numai comunele care-l voteaza primesc, ceilalti nu. Ecce homo !

893496014006517
Marian Dinu  •  03 Aprilie 2018, 11:42

Ma gândeam ca Hagi sare în sus de problemele create de livache în această tara, dar el se o frică ca nu se face si la el, are dreptate Constantă este al-2-lea oraș ca mărime din Romania, trebuia sa avem un stadion de 5 stele si acolo, însă eu raman la parerea ca trebuia sa sara in sus la prostiile care le face livache, acelea erau mai importante, pt. ca daca nu am fi avut personaje de genul ( si ma refer la toți, indiferent din ce partid fac sau au făcut parte), cu siguranță eram mai departe acum, aveam si stadioane, bani pentru investiți mai multi etc.

paul801
paul801  •  03 Aprilie 2018, 11:01
Postat de Robert Ivan pe 03 Aprilie 2018, 09:39

Arena din Constanța cu nocturna, cu o capacitate de 15.500 de locuri, se află într-o stare deplorabilă/paragina. SSC Farul Techirghiol, echipa din Liga 3-a, NU evoluează nimeni în prezent pe acel stadion de aprox. 2 ani. FC. FARUL nu mai exista , este in faliment ca RAPID, FC ARGES, PETROLUL, OTELUL GL, Unirea Urziceni.

esti praf

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close