FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - VIITORUL 0-0

Hagi a răbufnit la conferința de presă! Mesaje dure: "Totul are o limită! Opriți-vă! Sunt aproape de limită"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 10:11

La conferința de presă de după meciul cu ACS Poli, 0-0, Gică Hagi s-a enervat și a dat mai multe declarații dure.

"Totul are o limită. Vă zic foarte serios. Sunt aproape de limită. Nu am cum să cedez pentru că m-am bagat cu tot sufletul, cu toți neuronii, cu ce am eu mai bun și cu toată energia pe care o am. Eu iubesc eu fotbalul și nu am cum să cedez!

Dar pot să le zic doar atâta celor care mă atacă și celor care mă jignesc: indiferent de ce se va întâmpla, ar fi bine să se oprească! Să se uite că acest club, această Academie a creat o minune anul trecut. Dar nu e vina noastră că am produs minunea fotbalului românesc.

Nu mă mai jigniți, vă rog frumos. Lăsați-mă să muncesc și să îi susțin pe acești tineri. Lăsați-mă să susțin această Academie, cât pot să o fac eu mai bine", a declart Hagi, potrivit TV Dolce Sport.

"Nu sunt eu de vină că în România, din păcate, există doar un club care cumpară. Nu e vina mea"Gică Hagi, despre transferurile lui Nedelcu și Benzar la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
1613324795391490
Adrian Bratosin  •  12 August 2017, 20:12

Când vreodată CAMPIOANA a vândut Vicecampioanei cei mai buni jucători ??? Se vede că nu ai uitat cum ai rămas în prima ligă !!!!! Anul trecut Astra a prins primăvara în Europa league tu nu ai sa prinzi nici play -off de vede că nu te interesează decât baniimare REGE care ai jucat în serie B la Brescia !!!!!!??¿?

10211662315411173
Razvan Georgescu  •  12 August 2017, 17:15
Postat de Paul Codreanu pe 12 August 2017, 16:44

Si tu esti hot, lenes, *** si toate celelalte epitete puse poporului roman de persoane inteligente ca tine.

Blatul perpetuuu???? Haha. Vorbesti de Dinamo-Ceahlaul, non-combatul oficial ????? Toata Romania vrea sa treaca Sporting? Poate. Ca asa mai aduna STEAUA puncte in Europa League, e foarte greu pentru orice echipa din Europa Centrala si de Est in UCL la ce bani se arunca in fotbalul european, si mai vad pe baza coeficientului nostru si alti hamhamari Europa. Mai greu cu noul mod de calcul al coeficientului, dar poate gasesc un Bilbao beat, care sa nu dea 4 in doua meciuri. Sau nu cad cu mari echipe precum Elfsborg :)

10203986717708531
Paul Codreanu  •  12 August 2017, 16:44
Postat de Marin Ceptureanu pe 12 August 2017, 15:32

nu te mai umfla in pene cum a zis calin francu,cand nu i-ti mai merge cu blaturile ai inceput sa te vai-ti mai rau ca o fata mare,iar ca antrenor nu o sa fi niciodata mare,ca jucator jos palaria dar nu poti sa le ai pe toate mai ales ca esti avid de bani ca de altfel toti machedoni(Jiji becali,ioan becali,victor becali).

Si tu esti hot, lenes, *** si toate celelalte epitete puse poporului roman de persoane inteligente ca tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează