FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CONCORDIA CHIAJNA 3-0

Hagi anunță plecări de la Viitorul + Tensiuni mari între vedetele echipei

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 19:05

Gică Hagi spune că se așteaptă ca meciul câștigat de Viitorul pe teren propriu în fața Concordiei Chiajna, scor 3-0, să fie ultimul în fața propriilor suporteri pentru mai mulți jucători.

"Vedem ce ne aduce Moș Crăciun. Eu mai am cel puțin 6 luni aici, dar pentru unii jucători acesta poate fi ultimul meci la Ovidiu. Mă bucur pentru ei", a declarat Hagi la TV Telekom Sport.

Hagi a lăsat de înțeles că în cadrul echipei au existat tensiuni între jucători: "Avem mulți copii, suntem un fel de fabrică. Avem potențial. La ultimul meci mergem să facem un joc mare. Eric și Râmniceanu știu de ce n-au jucat cu Craiova. Au înțeles mesajul meu și sper să meargă pe drumul care trebuie".

...despre victoria cu Chiajna: "Am avut un an fantastic. Am făcut o performanță unică pentru un club ca al nostru. Am terminat anul așa cum trebuie. Știam că întâlnim o echipă foarte tehnică, dar slab pe faza de apărare. Am reacționat bine, de aceea țipam pe margine la jucători. Nu trebuia să rămână statici".

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

"Mă bucur că am marcat. A fost greu pentru că ei au stat foarte bine în teren. Mă bucur că n-a jucat Batin de la început pentru că era mai mare pericolul cu el. Ne-am făcut meciul mai ușor după gol. Trebuie să avem mult mai multă încredere pentru a marca mai mult"  George Țucudean

"Sunt fericit că de data asta Mister m-a ales pe mine să joc. Noi muncim la fiecare meci. Personal cred că ne-a lipsit mai multă imaginație, dar sunt fericit că am reușit o pasă decisivă și un gol. Dacă eram mai atenți puteam sta mai bine în clasament" Eric de Oliveira

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
blocatu
blocatu  •  11 Decembrie 2017, 11:44
Postat de vladutz13 pe 10 Decembrie 2017, 00:12

Nu stiu ce s-a intamplat, dar cu Romniceanu in poarta poate nu pierdea meciul de la Craiova.... Tordai... mai bine nu comentez

Tordai nu a aratat nimic, in nici un meci! sa vezi plasament, reflexe, interventii, nimic! mai bine il dadeau pe Tordai la Farul si il pastrau pe Gurau! l-am vazut cum joaca, e talentat, inalt, tanar!

blocatu
blocatu  •  10 Decembrie 2017, 15:50

la cata minte au astia de pe gsp, trebuie musai sa iti faci conturi alternative, ca iti iei 7 zile ban si cand zici "apa"! muzzi Utraian da, am gasit si eu faza de care vorbesti! intr-adevar, cum zice nea`Irimescu, capitalism romanesc! imi pare rau ca nu-s obisnuit eu cu asa ceva! "o sa plece careva de la Viitorul? da? stire senzationala,campioana se destrama , intra in faliment,Hagi se da afara singur si nu beneficiaza nici de ajutor de somaj!" " ati luat tensiunea jucatorilor inainte de meci, la vizita medicala? da,Chitu avea 16 cu 8 si Tucudean 15 cu 10!! senzational, Hagi isi demoleaza jucatorii! afirma ca sunt tensiuni in vestiar intre vedetele Viitorului!" OTV moare, dar nu se preda!

974595099240315
Vasile Lascar  •  10 Decembrie 2017, 09:27

Avem fotbalisti buni si foarte buni....dar avem autori de stiri nu tocmai cum ne asteptam, nu prea intelegem ce vor ei sa spuna...alta data sa fie mai cu inteles...!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează