FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Hagi, aproape să lase Viitorul: "Este momentul să plece"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 20:37

Fostul președinte FRF Mircea Sandu este de părere că Gică Hagi ar trebui să plece de la Viitorul în următoarele luni, pentru a se impune ca antrenor la un club important din afara țării.

"Nașul" consideră că Hagi și-a făcut cu brio datoria la Academia de Fotbal " Viitorul", pe care o va lăsa condusă pe o serie de baze solide.

"Eu apreciez că este momentul ca Gică Hagi să plece. El a pus Academia pe niște baze solide și pe niște principii foarte clare. Deci, Academia are 300 și ceva de copii cazați, pregătiți cu școala, au la dispoziție autocare, tot ce le trebuie. Practic, tot circuitul este foarte bine pus la punct.

Pentru prima echipă va trebui să găsească soluția unui colectiv tehnic care să o păstreze undeva, eventual în play-off. Eu cred că el va pleca în vară și este momentul să plece. Gică are 52 de ani, așa că trebuie să plece 4-6-8 ani, trebuie să explodeze undeva, într-un campionat important", a spus Mircea Sandu la TV Digi Sport.

Gică Hagi a fondat Academia de Fotbal "Viitorul" în anul 2009, iar apogeul perfomanțelor a fost obținut în sezonul trecut, când prima echipă a devenit campioana Ligii 1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
blocatu
blocatu  •  29 Decembrie 2017, 05:20
Postat de capca1 pe 28 Decembrie 2017, 23:50

Ei, el ar pleca, da’ nu-l vrea nimeni ! Cluburile de-afară au altă politică, nu pe asta de “să facem bine ca să nu facem rău”. Altfel, ca antrenor la turci a avut rezultate turbate : Galatasaray era în a doua jumătate a clasamentului, iar Bursaspor se dusese-n cap ! A luat un titlu în România pentru că CSU Craiova s-a dat în lături și s-a salvat de la retrogradare cu blaturi cât China...

nu stiu ce meciuri ati vazut voi in play-offul trecut, dar csu cu echipa mare a fost mai blat cu fcsb decat csu cu echipa mica contra viitorul! o tot dati cu "s-au dat la o parte!" cand a fost clar ca nu ar fi batut pe bune steaua cu 3-0 in ultima etapa nici daca juca csu cu balaci, camataru,cartu si catzoi!

maistor_kokir
maistor_kokir  •  29 Decembrie 2017, 01:22

***, loveste din nou ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  29 Decembrie 2017, 01:19
Postat de maradona5 pe 28 Decembrie 2017, 22:51

Vorbeste groparul fotbalului romanesc

Adica unul care produce e gropar?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează