FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi chiar e gata să părăsească fotbalul românesc! Conferință de presă-maraton a "Regelui" + Laude pentru FCSB după meciul cu Lazio

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2018 15:41

Gică Hagi, 53 de ani, nu renunță la ideea de a părăsi fotbalul românesc. Chiar dacă e încă indecis în privința destinației, lansează câteva piste pe care cei care rămân aici și-ar dori să le urmeze pentru ca fotbalul românesc să se dezvolte. 

O laudă pe FCSB pentru victoria cu Lazio, 1-0, și speră ca modelul roș-albaștrilor să fie copiat de cât mai multe echipe din România.

"Voi pleca sigur, doresc numai bine fotbalului românesc. Cel care va ajunge să conducă FRF și echipa lui au obligația să ducă fotbalul nostru la nivelul la care a fost Generația de Aur. Știu că unora nu le cade bine să fie presiune, unii nu acceptă și nu le place chestia asta, dar asta trebuie să ne dorim. E clar că sunt numărul 1 care investește în fotbalul românesc și vorbesc aici despre jucătorii pe care i-am dat naționalelor, plus investiția privată într-o bază sportivă incredibil de competitivă.

Merg pe drumul meu, nu atac, nu pun bombe, nu mă revolt, m-am revoltat acum 8-9 ani, când am construit baza și am început să dau mulți jucători la nivel înalt. Asta înseamnă multă muncă, vreau să fiu perceput ca un om de fotbal, nu ca un scriitor sau altceva. Se fac emisiuni despre cât de înalt e «Gigel» și cât de scund de «Ionel», în loc să se vorbească despre dezvoltarea fotbalului românesc și să facem performanță, așa cum fac alții. Nu caut să-mi fac reclamă, nu cred că am nevoie. Am făcut școala la Barcelona și Real Madrid, când spui numele astea... cred că mi-am câștigat dreptul la o opinie. Vreți să-mi luați acest drept? Eu nu bat la ușă și nu simt că trebuie să cerșesc pentru acest drept.

Fac și eu greșeli, dar cred că am ce să povestesc și nu vă plictisesc. În Constanța trebuie să fiți mândri de două lucruri. Că s-a înființat o academie de fotbal și că a existat o echipă cu tradiție (n.r. Farul). Dobrogea trebuie să fie o zonă importantă, cu multe echipe, să se facă sport și să se investească mult în infrastructură. Obiectivul nostru e să rămânem în Liga 1, dar dacă intrăm în play-off, e o performanță fantastică. Am dat mulți jucători la echipele importante din Liga 1 și totuși reușim să stăm bine, acolo sus", a zis Hagi.

"Steaua e capabilă să facă orice rezultat și le-am spus-o și italienilor înainte de meciul cu Lazio. La Steaua, Dinamo și Craiova există un spirit care nu moare niciodată. Tot ce trebuie să faci e să-l aprinzi, să-l dezvolți. Bravo celor de la Steaua, fac bine României, sunt un exemplu pentru ceilalți"
Gică Hagi

Programul etapei a 25-a: Gaz Metan - Juventus 0-0  Detalii AICI / FC Voluntari - U Craiova 0-1  Detalii AICI / Sepsi - Chiajna 1-1  Detalii AICI / CFR - Astra 2-0  Detalii AICI / azi, ora 19 Poli Timișoara - Poli Iași / azi, ora 20:45 Dinamo - FCSB / luni, ora 20:45 Viitorul - Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
706409849468094
Radu Vernescu  •  19 Februarie 2018, 11:14

Da' du-te ma mai repede ca de penibili si frustrati ca tine ne-am saturat sincer. Mi-a placut mult de tine dar acum cand ti se dezvaluie caracterul surpriza e omensa . Hai adio !

169643493661027
Florescu Florin  •  18 Februarie 2018, 23:16

Da jos palaria ai fost un mare jucator dar asta nu inseamna ca trebuie toata lumea sa se dea la o parte sti foarte bine cum a cistigat viitorul campionatul ca este hagi acolo ai investit 5 ani in fotbal dar ai si scos Becali nu se mai retrage la cit a pierdut

928860000478598
Proca Cristian  •  18 Februarie 2018, 21:37

Du-te ba ***,du-te ca dica ! Blatistu' ligii 1, ghe. hagi ,***-***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează