FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi dă lovitura în debutul anului! 7 echipe se bat pentru un jucător de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 11:42

Cristi Ganea, fundașul de 25 de ani al Viitorului, e din ce în ce mai aproape un transfer în străinătate, fiind dorit de mai multe echipe.

Athletic Bilbao este principala favorită în al transfera pe jucătorul de bandă stânga, urmărindu-l pe acesta încă din vară. Presa din Spania scrie că bascii au concurență serioasă pentru român.

Pe lângă Bilbao, alte echipe din La Liga îl vor pe Ganea, Malaga, Getafe și Espanyol. În plus, internaționalul român mai este dorit în Grecia, de Olympiacos, dar și de nemții de la Freiburg și Hoffenheim.

1.500.000 €este cota lui Ganea, potrivit transfermarkt.de

Ganea și-a început cariera de fotbalist în Țara Bascilor, acolo unde locuiesc părinții lui, și a mai jucat pentru echipa a 2-a a celor de la Mallorca, înainte de a ajunge la ViitorulGanea are 21 de meciuri în Liga 1, în acest sezon, și a marcat 3 goluri. Fundașul are și 5 selecții la echipa națională. În România a mai jucat la FCM Târgu Mureș, CSU Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (9)
calinescu_
calinescu_  •  03 Ianuarie 2018, 16:41

CINE IA TZEAPA ??????? GANEA E UN MODEST FUNDAS STANGA SI UN INTER STANGA SI MAI MODEST ...!!!!! CINE II NEBUN SA DEA BANII ASTIA PE EL ...!!!!

sexilian
sexilian  •  03 Ianuarie 2018, 15:58

DA-TI LOCUL UNDE SE VOR BATE,stiristi de doi bani gauriti........bilete vinde lutu sau mache?.......

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Ianuarie 2018, 14:43
Postat de Andrei Ardens pe 03 Ianuarie 2018, 14:31

Cum puteți fi atat de indolenți ? Ce scoala a terminat cel care a scris știrea asta si redactorul sef care a aprobat publicarea? In istoria lui Bilbao nu a existat nici un jucator strain pana acum! Doar daca are cel putin un parinte de origine basca...E plin campionatul nostru de jucatori de origine basca...Nea jurnalistule, pune o bască pe cap și mergi nene in agricultura!

ai citit atent ? presa din spania zice.....:)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează