FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi dă lovitura! Viitorul își vinde vedeta în străinătate: "Discuțiile sunt foarte avansate! Sunt cluburi importante"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 12:22

Viitorul poate da lovitura pe piața transferurilor și îl poate vinde pe Florinel Coman pe o sumă impresionantă.

Impresarul Mihai Joița a dezvăluit că mai multe cluburi importante din Europa au venit la meciurile celor de la Viitorul și negociază transferul atacantului de 19 ani.

"Am fost la meciurile Viitorului cu foarte mulți reprezentanți de la cluburile importante Europa. Au venit să îl vadă pe Florinel Coman și sunt foarte interesați de el.

Sunt discuții, dar încă nu este o ofertă clară, scrisă. Este un interes maxim, iar negocierile sunt foarte avansate. În scurt timp se va trece și la o ofertă scrisă. Nu am niciun dubiu. Coman este un jucător foarte talentat și va fi extrem de important pentru fotbalul românesc. Va pleca pe o sumă mare", a spus Joița la TV Sport ro.

Coman a jucat 29 de meciuri în aceast sezon și a marcat 8 goluri. Atacantul este cotat la 700.000 de euro de transfermarkt.de

"Coman are un potențial foarte mare. A crescut mult sub comanda lui Hagi. Dacă va juca la fel, nu văd de ce nu ar ajunge la echipa națională" Ionuț Badea, antrenor secund România, la TV Sport ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cainelup
cainelup  •  25 Aprilie 2017, 16:32
Postat de cobra_z pe 25 Aprilie 2017, 14:29

spune-mi si mie, poza te reprezinta inainte de delir, in timpul delirului, sau dupa ? ...te intreb fara motiv, doar asa , ca sa stim si noi de cine radem :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska
nebraska  •  25 Aprilie 2017, 15:11

Si Tanase daca pleca afara avea o sansa,la fcsb se rateaza.

cobra_z
cobra_z  •  25 Aprilie 2017, 14:29
Postat de valentinn10 pe 25 Aprilie 2017, 14:24

Tu crezi ca toate *** ca tine au loc la STEAUA , FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC, ***s .

spune-mi si mie, poza te reprezinta inainte de delir, in timpul delirului, sau dupa ? ...te intreb fara motiv, doar asa , ca sa stim si noi de cine radem :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează