FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VIITORUL 0-1

Hagi, după ce Viitorul a revenit în play-off: "Am un nouar bun de tot"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 18:35

Gheorghe Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, a vorbit despre succesul obținut de echipa sa pe terenul lui Gaz Metan, scor 1-0, gol Țucudean, în prima etapă a returului Ligii 1. 

"Știam că ne așteaptă un meci greu, dar obiectivul nostru a fost clar: trei puncte. Rezultatul e cel mai important pentru mine. Important e să strângem puncte. Cred că aceste trei puncte obținute în deplasare ne vor aduce încredere, curaj și liniște. 

Țucudean îmi place, încercăm să facem jocul pe stilul lui și al lui Chițu. El în continuare are nevoie să fie conectat, liniștit, să joace de plăcere. Când nu face acest lucru, nu are reușite.  E un nouar bun de tot.  

Noi suntem campioana României. Dacă ne amintim ce am realizat anul trecut, avem șanse să facem lucruri bune în perioada următoare. Trebuie să muncim mult în continuare, așa cum am făcut mereu în ultimii ani. Sperăm să jucăm din ce în ce mai bine, iar rezultatele să apară", a declarat Gheorghe Hagi, la Look TV. 

"E bine că acum îmi intră orice. Sper să continui în același fel și să-mi ajut echipa. Trebuie să-mi fac treaba, la final voi trage linie și voi vedea unde mă voi situa" George Țucudean, după al optulea gol al sezonului

Citește AICI cronica partidei Gaz Metan Mediaș - Viitorul 0-1

Vezi aici VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

Eric a egalat un stelist într-un top important!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Octombrie 2017, 12:18
Postat de Enver Hoxha pe 15 Octombrie 2017, 11:15

Hagi demonstrează în continuare că e cel mai bun antrenor și manager din România - atunci când n-are șefi. Dacă rămâne la Viitorul o să mai câștige campionate.

M-as bucura.Sincer .A fost un mare fotbalist , e si un mare antrenor. A avut acum o mica perioada de " cadere",dar si-a revenit.

10206088110775210
Enver Hoxha  •  15 Octombrie 2017, 11:15

Hagi demonstrează în continuare că e cel mai bun antrenor și manager din România - atunci când n-are șefi. Dacă rămâne la Viitorul o să mai câștige campionate.

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Octombrie 2017, 10:59

Ipocrizia lui Hagi la cote maxime: a incercat sa-si distruga echipa si sa dea bir cu fugitii.Acum are un ''nouar''bun de tot. Cat de bun e ,nu a fost crescut de Viitorul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează