FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 0-2

Hagi e exuberant după victoria cu Astra din play-off: "Am demonstrat că avem mult talent" » Cum i-a motivat pe jucătorii săi de la naționala U19

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 20:10

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, s-a declarat extrem de încântat de victoria reușită de echipa sa pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului. 

"Realitatea e că am făcut un meci extraordinar. Am făcut o primă repriză fantastică, puteam să marcăm mai multe goluri. Per total, cred că victoria e muncită. Am avut calitate, ne-am luptat, dar eu zic că avem mult talent și am dovedit că merităm să fim în play-off. Felicitări Astrei, a jucat mai bine decât noi în repriza secundă. 

Am vorbit cu Virgil Ghiță (n.r. - marcatorul primului gol al Viitorului), nu îi dădusem încă oportunitatea de a juca. Normal, trebuie să joace Hodorogea, dar sunt jucători similari. Merita să joace, trebuia să vină și momentul lui. 

Am vorbit cu jucătorii de la naționala U19. Le-am spus să se uite în față. O să aibă atâtea momente frumoase în viață, dar trebuie să uite ce s-a întâmplat. Sunt talentați, învață multe și trebuie să devină jucători extraordinari", a spus Hagi, la TV Telekom Sport. 

VIDEO cu golurile partidei
Vezi aici cronica meciului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
mountytoma
mountytoma  •  02 Aprilie 2018, 10:42

O incantare sa vezi cum joaca echipa lui Hagi! Jocul este cursiv si la fiecare jucator in parte se vede ca a fost invatat de la ABC pana la Z! Asa cum a zis Hagi, in cativa ani toate nationalele vor fi pline de jucatori crescuti la Viitorul. Eu zic ca e posibil ca jumatate din jucatorii din liga I sa fie de la Viitorul :-) Felicitari Gica Hagi!

485809194904413
Costel Tudor  •  01 Aprilie 2018, 23:52

Majestatea sa , a revenit la obiceiurile mai vechi !

10213631776822191
Cristian Hodrea  •  01 Aprilie 2018, 22:27

Foarte talentati. Nimic de zis! Dar la fiecare meci al Viitorului la care ma uit simuleaza baietii astia maxim. Asa ceva... In loc sa joace mingea zici ca au concurs de plonjonuri. Dupa aia pleaca in strainatate si raman cu buza umflata.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează