FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-1

Hagi e fair-play după egalul cu FCSB: "A fost echipa mai bună. Dacă nu era el, pierdeam acest meci"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 22:28

Gheorghe Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, a analizat prestaţia jucătorilor săi din partida cu FCSB, încheiată 1-1. 

"Steaua a fost mai bună ca noi, noi a trebuit să suferim. Aceste meciuri sunt cele din care învăţăm, noi creştem. Noi nu ştiam să trăim astfel de meciuri până acum.

Am avut momente bune, dar experienţa a fost de partea lor. Rămânem cu lupta, am luptat până la sfârşit. Se joacă în continuare totul, noi învăţăm de la fiecare meci, vrem să dăm maximum în fiecare partidă. 

Râmniceanu a prins o zi enormă, probabil dacă nu era el, am fi pierdut această dispută.

Ne luptăm pentru binele nostru, mai sunt trei etape şi vom vedea ce va fi. Nu vreau să mă gândesc ce va fi la vară, vreau să mă concentrez pe meciurile care au rămas, putem strânge trei victorii sau nu putem strânge nimic.

Trebuie să facem ceva să arătăm mai bine pe acest final de campionat", a declarat Hagi, la TV Dolce Sport.

"N-am primit niciun fault în jumătatea adversă. Stăm să vorbim de arbitraj?"
Gică Hagi 

"Am fost lovit cu o monedă,  dar nu puteam să cad pe jos, să fac circ. În ţara asta s-a dus respectul, s-a dus educaţia. E greu să comentezi astfel de lucruri"
Gică Hagi 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Aprilie 2017, 00:36

RESPECT GICA HAGI,DAR JUCATORII AU STAT PE JOS MAI MULT DECAT AU JUCAT FOTBAL,INSA SCOPUL SCUZA MIJLOACELE,CHIAR SI CU 2 PENALTY URI CLARE CA LUMINA ZILEI,AU SPUS TOTI SI CRACIUNESCU,MERITAM SA CASTIGAM LA SCOR,DAR ASTA E FOTBALULUI,II SPUNEAM UNUIA DIN PELUZA,OCAZIILE SE RAZBUNA SI CU 2 FAZE VIITORUL A DAT 1 GOL,INSA DACA BATEM LA DINAMO,E CHIAR GREU SA MAI PIERDEM TITLUL,DAR PARCA VAD CA SE TERMINA EGAL SI VIITORUL ASTRA,LA FEL,SI SE JOACA PANA IN ULTIMA RUNDA !

balauru48
balauru48  •  24 Aprilie 2017, 23:58
Postat de balauru48 pe 24 Aprilie 2017, 23:55

Cum naiba sa-ti dea fault in terenul advers daca jucatorii tai n-au ajuns pe acolo!?

Si am inteles ca astea au fost indicatiile "tactice" si e bine. Si inca ceva, cum poti vorbi tu despre educatie si respect cand iti injuri jucatorii tot meciul/meciurile?

balauru48
balauru48  •  24 Aprilie 2017, 23:55

Cum naiba sa-ti dea fault in terenul advers daca jucatorii tai n-au ajuns pe acolo!?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează