FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL, SÂMBĂTĂ, 2 DECEMBRIE, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Hagi i-a făcut portretul lui Devis Mangia înainte de meciul direct: "Deși e italian, îi place să joace fotbal"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 13:28

Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei Viitorul, a prefațat duelul pe care dobrogenii îl vor juca sâmbătă, pe terenul lui CSU Craiova, în Liga 1. "Regele" a ținut să-l laude  pe Devis Mangia, antrenorul oltenilor. 

"Jucăm cu o echipă puternică, foarte bine organizată, cu un antrenor care deși e italian, îi place să joace fotbal. Joacă un fotbal ofensiv, nu a adus doar organizare.

Sperăm că vom fi mai iuți, mai inteligenți. Va fi un meci frumos, ar fi trei puncte extrem de importante. Mai sunt trei meciuri, vrem să terminăm anul bine. Încheiem un an fantastic, dar nu joacă ceea ce am făcut anul trecut. Trebuie să muncim în continuare pentru a reuși să rămânem acolo sus în play-off.

Nu mă tem niciodată de arbitraj. În viață depind doar de mine, nu de altcineva, asta e mentalitatea pe care am adus-o la echipă", a declarat Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

"E vreun stângaci mai bun decât Cristi Ganea? L-am făcut să joace pe două posturi. E cel mai bun. Să joace bine, cu siguranță vor veni și ofertele" Gheorghe Hagi

  • CSU Craiova - Viitorul se joacă sâmbătă, de la ora 20:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
kaloogarele
kaloogarele  •  30 Noiembrie 2017, 18:50

mda, si tie ti-a placut sa dai cu pumnu' si sa iesi la cabine in hiudeo de pe oblemenco. pevremea aia cind inca mai jucai la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gizeh
gizeh  •  30 Noiembrie 2017, 17:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează