FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Hagi îl laudă pe Bratu înaintea întâlnirii directe, dar vrea să-l bată: "Va ieși un meci frumos" + Ce jucători nu vor evolua

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2018 14:38

Gică Hagi a vorbit într-o conferință de presă despre meciul de luni cu Dinamo, din etapa a 4-a, și, chiar dacă l-a lăudat pe Florin Bratu, "Regele" a declarat că speră ca Viitorul să facă un meci bun și să câștige.

"Va ieși un meci frumos. De când este Florin, Dinamo are un grup unit, are ritm și intensitate și joacă bine ofensiv. Dar și noi am făcut mereu meciuri bune cu Dinamo. Sper să prindem o zi bună, să facem un meci mare, să ne autodepășim, să fim la un nivel la înalt.

Ca să scoatem un rezultat pozitiv, trebuie să marcăm. Este un meci important, jucăm împotriva unui club de tradiție. Respectăm Dinamo, dar nici prea mult respect nu e bun, pentru că vrem să câștigăm. Am ajuns la nivelul lor, să ne batem de la egal la egal", a declarat Hagi.

"Nu vor juca Băluță și Voduț, care au ușoare accidentări și nu s-au antrenat normal săptămâna asta"
Gică Hagi

Hagi a vorbit și despre prelungirea și mărirea contractelor lui Ianis Hagi, Tudor Băluță și Denis Drăguș: "Ei sunt primii trei, vor urma și alții. Clubul reacționează și îi răsplătește pe cei care fac performanță. Au avut o creștere extraordinară în ultima jumătate de an".

"E un meci dificil. Dinamo a primit multe goluri, dar a și dat multe. Este o tradiție ca Viitorul să câștige în Ștefan cel Mare, dar nu trăim din trecut"
Vlad Achim, foto jos, dreapta, Viitorul

"Vor fi goluri, pentru că sunt două echipe cu spirit ofensiv. Sper să păstrăm tradiția și să luăm cele trei puncte. Îmi doresc să marchez, dar treaba mea e să le dau pase atacanților" 
Ionuț Vână, foto jos, stânga, Viitorul

Citește și: DINAMO - VIITORUL // Bratu, mesaj categoric: "Nu cred că Dinamo a mai avut așa un lot" » Anunță rotația atacanților

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  12 August 2018, 10:02

Pe unii ca tine nu va 'modereaza' nimeni ? Cata minte si cunostinte ai tu sa jignesti unul dintre cei mai mari fotbalisti romani? Unul din cei mai buni antrenori romani? Daca se exprima mai 'poticnit' nu inseamna ca este prost! Revizuieste-ti atitudinea si dialogul public 'stimate' tinere.

utraian
utraian  •  12 August 2018, 05:58

Articol despre Hagi? Hooooop si ovidiu3003, tractoristul care voia sa are gazonul de langa arenele lui Gica. Si cand colo a intrat ca proasta sa-i strice terenurile omului. Normal ca l-au luat la scarmanat. De atunci sta pe gsp sa planga pe toate articolele despre Hagi

blocatu
blocatu  •  11 August 2018, 23:25
Postat de ovidiu_3003 pe 11 August 2018, 16:41

...priviti la acest prost...crede ca face performanta ...dar nu pacaleste pe nimeni ...

Doamne... baiete, cat esti de prost.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează