FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Hagi nu exclude să candideze la președinția FRF: "La un moment dat te saturi" » Detalii despre cum își "injectează" copiii din Academie

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 10:15

Gheorghe Hagi (53 de ani), antrenorul Viitorului, a declarat că ia în calcul ca în viitor să candideze pentru o funcție importantă în fotbal sau în sport. 

"Decoamdată nu mi s-au propus funcții pentru că nu mi-am dorit. Întotdeauna mi-a plăcut să fac partea tehnică, niciodată nu mi-am dorit să fiu președinte. Probabil că dacă îmi doream, eram. Poate peste vreo 10 ani. Ne mai gândim la funcție", a spus Hagi.

Întrebat de reporteri dacă vizează o funcție la FRF, "Regele" a avut un răspuns evaziv.

"Eu știu? Nu știu. Vedem. Să mai treacă patru-opt ani și vedem. Vom vedea ce se întâmplă cu antrenoratul și vom vedea după aceea. La un moment dat te saturi", a declarat Hagi, la Digi 24.

Hagi a vorbit și despre principiile pe care vrea să le implementeze tuturor copiilor din Academie.

"Totul ține de conceptul tehnic. Ofensiv - trebuie să ai posesie, defensiv - să faci presiune. Să fii agresiv, să ai inițiativă, să comanzi, să domini, cu personalitate. După aceea, principiul meu personal e să încerci să câștigi în fiecare zi, să te bați pentru victorie, pentru că dacă-l bați pe adversar - sau pe oricine, cum s-ar numi el, indiferent că e frate, e soră sau oricine - te va respecta. Trebuie să te lupți pentru acest lucru în viață, iar câștigând vei fi fericit. Da, eu am implementat acest concept tehnic, l-am înregistrat la OSIM. Vom scoate o carte. La anul, facem zece ani, vom scoate o carte, bineînțeles. La liber", a mai spus Hagi. 

"Îmi doresc... Sportiv, să încerc să devin... Întotdeauna, ce-am făcut ieri nu mai e valabil azi. Îmi place să fiu motivat, să creez, să fac ceva mai mult decât ce-am făcut ieri. Așa că niciodată n-o să mă satur să fiu împlinit" Gică Hagi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  18 Aprilie 2018, 00:38

Doamne ferește!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează