FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi nu s-a mai abținut » Acuze dure: „Totul a fost planificat de Neagoe la vestiare. Ianis trebuia scos din joc!”

Intarea criminală comisă de Ousmane Viera asupra lui Ianis Hagi
Intarea criminală comisă de Ousmane Viera asupra lui Ianis Hagi

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 15:30

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, este convins că atacul dur al lui Ousmane Viera asupra lui Ianis Hagi, căpitanul dobrogenilor, a fost premeditat. 

Rănit la genunchiul piciorul drept după intrarea criminală a lui Ousmane Vieira la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, Ianis Hagi nu va face parte din lotul pentru meciul din Cupa României cu FC Hermannstadt, dar are șanse mari să joace finala pentru un loc în play-off, duminică, în fața celor de la FC Botoșani.

“Ianis este OK, are o plagă destul de mare, se antrenează, dar s-a văzut intenția jucătorului de a rupe piciorul unui fotbalist tânăr. Șansa lui Ianis: a fost destul de abil să reacționeze, a lăsat piciorul foarte moale. Dacă nu făcea asta, era grav. Trebuie să învețe și el din acest lucru. De aceea nu am recurs la alte lucruri, să facem apel, chiar dacă mi-au spus conducătorii mei că există un articol care ne permite acest lucru. Dar noi nu căutăm asta!

Căutăm să jucăm fotbal și atât! Să iasă toți sănătoși de pe teren, pentru că sunt sportivi. Chiar dacă există contact, pentru că este un sport bărbătesc, nu trebuie să ai niciodată intenția să faci rău celuilalt. Mai mult, ce a declarat antrenorul lui Sepsi, un prieten, un oltean pe care îl știam corect, m-a făcut să cred că totul a fost planificat de la antrenor. Ianis trebuia eliminat din joc!

Până atunci, Ianis fusese cel mai bun de pe teren, echipa jucase bine, controlasem prima repriză. Câștigul pentru Sepsi a fost enorm de mare, după ce Ianis a dispărut din joc, au început să joace și ei fotbal. Chiar dacă a vrut să rămână în teren, pentru că a ținut să fie alături de echipă, dă totul pe teren, are curaj și este învățat să lupte, Ianis nu a mai avut același randament. Arbitrul a tolerat un lucru grav, iar dacă lua decizia eliminării, era cu totul alt meci, altă desfășurare. S-a influențat foarte tare jocul! Trebuie gestionate altfel astfel de momente care nu au legătură cu fotbalul”, a declarat Gheorghe Hagi.

“A fost gândit de la vestiare”

Managerul tehnic al Viitorul a explicat că nu se va face apel nici împotriva lui Viera, nici împotriva arbitrului Marcel Bîrsan, deși este convins că totul a fost premeditat.

“Eu am fost jucător, acum sunt antrenor, menirea mea este să fac tactica, să motivez jucătorii să joace fotbal, nu pot să judec și nici nu mă interesează. Nu-mi depășesc rolul meu niciodată. Pentru mine, grav este la Viera. Că arbitrul a tolerat această intrare, îi las pe toți ceilalți să vadă.

Dar Viera mai și spune la televizor că nu a fost intenție, prostește o țară întreagă. Dacă te încurajează și antrenorul, înseamnă că a fost gândit de la vestiare. Iar asta este și mai grav, că a fost premeditat. Am văzut și eu faza apoi la televizor. Nu ai cum să te uiți de trei ori, cine face asta înseamnă că-i place violența. Eu nu am putut să mă uit a treia oară! Pe plan internațional, astfel de violențe nu se tolerează. Nu facem apel, chiar dacă am face, nu ne bagă nimeni în seamă, că suntem mici!”, a explicat Gheorghe Hagi.

Vezi și: SEPSI - VIITORUL // VIDEO + FOTO Intrare horror la Hagi! Ianis a rămas cu urmele crampoanelor pe genunchi » Arbitrul nu a arătat nici „galben”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
10203839225041363
Vasi Mar  •  26 Februarie 2019, 11:25
Postat de florinso pe 26 Februarie 2019, 06:03

Pai Neagoe nu a fost in echipa lui Piti? Ce sa zici mai mult.

neagoe este nepotul lui ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  26 Februarie 2019, 09:16
Postat de cneius pe 25 Februarie 2019, 17:19

Bravo Hagi !!! O atitudine sanatoasa cum putini oameni ar fi putut avea vazindu-si propriul copil atacat in halul acela !

Ca tata, ca parinte, il inteleg..e greu sa vezi ca, copilul tau e atacat asa... Daca intra pe teren si se lua de inconstientul ala... Il intelegeam pe Hagi... Dar dupa meci, sa spui ca a fost premeditat totul... Ca ianis a fost cel mai bun de pe teren.... Astea sunt aberatii care i fac rau si lui, si lui Ianis.

polistul68
polistul68  •  26 Februarie 2019, 09:10
Postat de demarco72 pe 25 Februarie 2019, 19:31

Hagi, deja ești penibil. Ști povestea cu drobul de sare? Acum ataci echipa și antrenorul ca să-ți acoperi eșecul. Nu ați dat nici un gol în 7 etape. Iar despre intrări "criminale"... numele Conte îți spune ceva?

Faultull este evident... Trebuia eliminat si suspendat mai multe etape... Dar sa vi cu ipoteze ca a fost premeditat, gandit de la vestiare, e deja prea mult.... Antonio Conte s~a lasat de fotbal dupa un atac criminal al lui Hagi...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează