FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-1

Hagi o atacă pe Konta și se ia și de echipele din Liga 1: "Multe fac așa"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 10:59

Gică Hagi a fost nemulțumit de arbitrajul de la meciul dintre FCSB și Viitorul, 1-1, dar nu a vrut să detalieze supărarea față de brigada de arbitri.

Antrenorul celor de la Viitorul a avut o serie de declarații dure și a făcut referire la Johanna Konta, jucătoarea de tenis din Marea Britanie, care a început să plângă în meciul cu Sorana Cîrstea, din Fed Cup. Vezi detalii.

"Eu nu m-am plâns niciodată de arbitraj! Eu mă plâng? Eu sunt un luptător. Eu nu sunt Konta să plâng și să ies de pe teren. Învățați-vă cu mine. Eu nu m-am plâns niciodată, doar am spus anumite lucruri", a spus Hagi, potrivit TV Dolce Sport.

Hagi a criticat și modul în care unele echipe pun presiune pe arbitraj înainte de meciuri.

"Uitați-vă să vedeți ce s-a întâmplat în ultimele 6 meciuri cu Steaua. Am fost și suntem cea mai dezavantajată echipă. Statistica arată că suntem cea mai dezavantajată echipă.

Eu niciodată nu m-am dus înainte de meci să vorbesc de arbitraj. Niciodată. Iar asta se întâmplă în România. Mulți, foarte mulți au făcut asta în ultima perioadă, dar eu niciodată nu m-am plâns de arbitraj înainte de meci. Toată lumea greșește, inclusiv eu, jucătorii și arbitrii", a adăugat "Regele".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
485809194904413
Costel Tudor  •  25 Aprilie 2017, 14:46

*** , care rege ? Si regele cui ? E o blasfemie bai fcsb -ilor , puneți mana pe carte !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Aprilie 2017, 14:03

In meciul cu CFR ,castigat cu 2-1 (parca ) a beneficiat de doua lovituri de la 11 metri

854605894625108
Silviu Apostol  •  25 Aprilie 2017, 13:12
Postat de whiteredarad pe 25 Aprilie 2017, 12:48

Nu o fi Viitorul cea mai teribila echipa, chiar nu este, ii are pe unii care stagneaza in crestere valorica...INSA,..Hagi isi risca banii lui, a facut un stadion, o academie, ieri la FCSB-Steaua au jucat : Tanase, Alibec si Balasa, porniti de la ...Hagi. Are dreptate Hagi cind solicita sa fie respectat, nu vorbeste Hagi ca un academocian adevarat, dar fotbal stie, rar spune lucruri neadevarate. Merita tot respectul romanilor : federatie , suporteri, ziaristi si adversari. Curand, un alt Hagi nu va mai aparea, si vom fi mult mai saraci....

" Are dreptate Hagi cind solicita sa fie respectat" ! De acord ! Doar ca , in meciul de ieri , arbitrii l-au "respectat " exagerat de mult !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează