FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Hagi o laudă pe Steaua: "E la nivelul lui Manchester United și Barcelona. Dacă eu aș avea lotul pe care îl are Reghe la dispoziție, aș defila"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 20:32

Gheorghe Hagi e de părere că Steaua are cel mai bun lot din Liga 1 și laudă politica roș-albaștrilor de a aduce cât mai mulți jucători pe sume consistente.

" Steaua are un lot foarte bun, dar nu întotdeauna suma investită în transferuri e reflectată și în rezultatele echipei.

Lotul Stelei e foarte valoros. Atât pot să spun. Așa cred eu, că dacă aș avea lotul pe care îl are Reghe la dispoziție, aș defila.

Dacă eu sunt pe primul loc cu jucători din Academie, vă dați seama ce aș putea să fac cu jucătorii cu experiență?!

Steaua e singura echipă care este la nivelul lui Manchester United, Chelsea, Barcelona, Real Madrid.

Știți de ce? Pentru că ei cumpără. Cumpără foarte mulți jucători. Realitatea e că Steaua cumpără cei mai buni jucători, conform viziunii lor, și au plătit bani grei, inclusiv pe Tănase, pe care l-au luat de la mine și care a costat un sac de bani.

Spre deosebire de Steaua, noi avem alt profil, suntem un club formator, creștem jucători buni și observați și voi acest lucru", a spus Gheorghe Hagi, la TV Digi Sport. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (56)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  22 Martie 2017, 17:53

concluzia cu acest lot te putea bate dar..................?

870797579666969
Ernest Pap  •  22 Martie 2017, 15:42

Se pare că a vrut sau nu l-a făcut prost antrenor pe Reghencapf.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 Martie 2017, 11:05

bine,eu daca as fi fotbalist la Steaua,doar pt. gestul pe care l-a facut vlad morar dupa ce-a inscris,mi-as fi dorit nu doar s-o bat pe viitorul,ci s-o bat pana o umilesc...cum s-a intamplat la ultimul meci disputat de Steaua in Ghencea ... 4-1 cu viitorul !

Vezi toate comentariile (56)
Comentează