FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL 2-0

Hagi recunoaște superioritatea Craiovei și surprinde: "Important e să rămânem în prima ligă"

FOTO: Bogdan Dănescu
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 22:57

Gheorghe Hagi, tehncianul Viitorului, a recunoscut superioritatea lui CS U Craiova în meciul câștigat de olteni în fața echipei sale, scor 2-0. 

"Prima repriză a fost a Craiovei. Au fost mai iuți, mai puternici. Ne-au depășit la ritm și intensitate. Am jucat mai bine în repriza secundă, am avut două ocazii, puteam să marcăm. Per total, victoria Craiovei e meritată, noi am jucat doar 45 de minute, de aici și rezultatul negativ. Nu am jucat deloc bine, nici când am avut mingea, nici când n-am avut-o. 

Mai sunt multe etape, vom vedea ce se va întâmpla. În fotbal contează doar ziua de mâine, mai sunt multe puncte puse în joc. Trebuie să facem un an bun, la fel cum a fost până acum. Eu nu pot să decid ce echipă e mai puternică, eu îmi văd doar de echipa mea. Tot ce-mi doresc e ca noi să facem un sezon bun. E greu pentru noi în fiecare an, schimbăm mulți jucători, aducem alții. Vom încerca să fim acolo sus. Dacă nu, imporant e să rămânem în prima ligă", a spus Hagi, la Look Sport.

"N-am făcut un meci bun, cei de la Craiova au jucat foarte bine. Noi nu am reacționat așa cum ne-am fi dorit și așa cum stabiliserăm înainte de meci. Sperăm să eliminăm greșelile pe viitor și să obținem rezultate mai bune. Craiova are un lot bun, numeric, valoros, eu nu m-am gândit la lipsa lui Mitriță, știam că alți jucători buni îl vor înlocui. Am făcut multe greșeli, inclusiv eu am greșit, la primul gol" Tudor Băluță, mijlocaș Viitorul

Vezi și: VIDEO + FOTO Se poate și fără Mitriță! » Oltenii fac un meci perfect și o înving fără emoții pe Viitorul » Koljic a fost one-man show!

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

Program etapa 9

  • vineri: Sepsi - FC Voluntari 1-1 Detalii AICI
  • vineri: Poli Iași - Dinamo 1-0 Detalii AICI
  • sâmbătă: Hermannstadt - CFR Cluj 0-1 Detalii AICI
  • sâmbătă: FC Botoșani - Chiajna 0-2 Detalii AICI
  • sâmbătă: CSU Craiova - Viitorul 2-0 Detalii AICI
  • duminică, 21:00, FCSB - Călărași
  • luni, 21:00, Astra - Gaz Metan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1292400187474490
Gabriel Vaduva  •  24 Septembrie 2018, 10:00

imi pare rau ,Gica,de reactia publicului oltean la adrsa ta si a lui Ianis dar dupa cum sti bine la Craiova se taxeaza orce fel de eschivare de la fotbal si fair play.Oltenii te respecta atata timp cat esti onest si echidistant. Respect,

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 Septembrie 2018, 12:04
Postat de Radu Fifea pe 23 Septembrie 2018, 07:53

***

mai Fuf(e)a, daca nu esti de acord cu mine, nu trebuie neaparat sa ma injuri, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  23 Septembrie 2018, 11:08

Ce mare surpriza e sa piarda Viitorul la Craiova? Sau in alta parte? Hagi cand castiga face planuri pentru meciuri in EL. Cand pierde se teme sa nu retrogadeze. Se plange ca nu are lot constant. Pai asta e afacerea Viitorul. Pune in vitrina ce gaseste, dupa ce in prealabil spoieste marfa si asteapta sa vina cumparatorul. Presa isi face treaba si face reclama dorita, federatia la fel si banul circula. Mai o omenie, mai un meci bun. Va amintiti de Padureanu? Macar omul acela avea onoare, sau dadea impresia ca o are. Campionatul nostru, o gluma trista

Vezi toate comentariile (8)
Comentează