FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

Hagi s-a reorientat către alt jucător din Liga 1, după ce aducerea lui Haruț de la FCSB a picat

Gheorghe Hagi, invitat în studiourile GSP
Gheorghe Hagi, invitat în studiourile GSP

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 16:50 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 17:29

Gheorghe Hagi (58 de ani), patronul și antrenorul campioanei en titre Farul, își dorește să îl transfere pe Victor Dican (23 de ani), mijlocașul defensiv de la FC Botoșani.

„Regele” s-ar fi înțeles inițial cu Gigi Becali, finul său și patronul celor de la FCSB, pentru aducerea lui Denis Haruț la gruparea dobrogeană.

Românii, în prim-plan la Gaziantep: 4 titulari, gol Drăguș, assist  și „roșu” Maxim » Șumudică, 4 meciuri la rând fără victorie!
TURCIA
Românii, în prim-plan la Gaziantep: 4 titulari, gol Drăguș, assist și „roșu” Maxim » Șumudică, 4 meciuri la rând fără victorie!

Victor Dican, noua variantă a lui Hagi

Haruț s-a accidentat însă destul de grav în cantonamentul din Antalya, astfel că Hagi a fost nevoit să se reorienteze după plecarea lui Andrei Artean din tabăra constănțenilor.

„Farul încearcă să-i convingă pe moldoveni printr-o sumă importantă, plus un procent dintr-un eventual viitor transfer sau cu jucători la schimb.

Hagi s-a reorientat către alt jucător din Liga 1, după ce aducerea lui Haruț de la FCSB a picat

Mutarea i-ar conveni și fotbalistului, care ar avea astfel șansa de a evolua pentru o formație care se luptă pentru locurile fruntașe”, notează publicația locală ctsport.ro.

Gheorghe Hagi și-a vândut titularul cotat la 1,2 milioane pentru numai 50.000 de euro

Apollon Limassol, locul 7 în prima ligă a Ciprului, a anunțat, marți, că a ajuns la un acord cu Andrei Artean (30 de ani), mijlocașul defensiv campion cu Farul Constanța în sezonul trecut.

VIDEO Andrei Artean, prezentat de Apollon Limassol

În schimbul lui Artean, fotbalist cotat la 1,2 milioane de euro pe Transfermarkt, echipa lui Hagi va primi doar 50.000 de euro, informează surse autorizate GSP.ro.

Andrei Artean va fi coleg cu un alt român la Apollon Limassol, unde evoluează Valentin Costache, fosta extremă a unor echipe precum Dinamo, CFR Cluj sau Rapid.

„Închizătorul” în vârstă de 30 de ani se va afla astfel la prima sa experiență din carieră în afara României. Poli Timișoara, FC Caransebeș și CSM Râmnicu Vâlcea sunt celelalte echipe din țară pentru care a jucat Artean.

3goluri în 20 de meciuri din 21 posibile a reușit Andrei Artean pentru Farul Constanța în actualul sezon al Superligii

El a câștigat alături de Farul câte o dată fiecare trofeu intern posibil: Liga 1 în stagiunea precedentă (2022-2023), Cupa României în sezonul 2018-2019 și Supercupa în 2019.

Pentru Gheorghe Hagi plecarea lui Artean reprezintă o lovitură grea în lupta pentru un loc de play-off. Farul Constanța nu se va mai putea baza pe unul dintre titularii de drept și unul dintre liderii echipei.

10goluri și 8 pase de gol a adunat Artean pentru Farul în 209 meciuri oficiale

Citește și: 

Brighton i-a decis soarta lui Adrian Mazilu » Ar putea ajunge sub formă de împrumut într-un campionat net superior Ligii 1
Premier League
Brighton i-a decis soarta lui Adrian Mazilu » Ar putea ajunge sub formă de împrumut într-un campionat net superior Ligii 1
Abia a plecat de la o echipă din Superligă și deja a fost propus la Dinamo » Cum au reacționat „câinii”
DINAMO
Abia a plecat de la o echipă din Superligă și deja a fost propus la Dinamo » Cum au reacționat „câinii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Baluba
Baluba  •  22 Ianuarie 2024, 09:10

Dican e student la doua facultati la Cluj.

tarnaveanu
tarnaveanu  •  21 Ianuarie 2024, 23:34

Farul încearcă să-i convingă pe moldoveni printr-o sumă importantă ... Zgârcitul națiunii și suma importantă ... Faceți-o publică să ne distrăm puțin.

parachioara5
parachioara5  •  21 Ianuarie 2024, 19:30

...pleaca ma ..*** de aici ...ce te bagi cu mine in seama ?...tu nu vrei binele fotbalului romanesc ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează