FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, LUNI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Hagi și Dică s-au urmărit reciproc! Ce s-a întâmplat imediat după amânarea meciului FCSB - Viitorul la Pitești

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 22:20

Nicolae Dică și Gheorghe Hagi n-au vrut să piardă această zi și și-au scos jucătorii la antrenament, după ce meciul dintre FCSB și Viitorul a fost amânat pentru luni, de la ora 20:00, din cauza ceții.

Cele două echipe și-au împărțit terenul stadionului "Nicolae Dobrin" și au dat drumul la antrenament. Chiar dacă nu se vede de la o poartă la cealalta, atât Hagi, cât și Dică se urmăresc reciproc.

FCSB și Viitorul vor juca luni, de la ora 20:00, meciul din etapa a 19-a, care trebuia disputat duminică, de la aceeași oră. Partida va fi în direct pe TV Digi Sport 1, Look Sport, Telekom Sport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și:

Ce supertransfer a ratat Becali din cauza ceții! Un emisar din Premier League a venit la Pitești special pentru un jucător de la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  10 Decembrie 2018, 12:53
Postat de catalynn pe 10 Decembrie 2018, 08:50

Ma gândesc doar la zecile mii de spectatori care au batut degeaba drumul pana la stadion ....

Care zeci de mii de spectatori? Poate la telespectatori vrei sa te referi.

881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  10 Decembrie 2018, 08:56

IN ROMANIA SE CENZUREA CUVANTUL PROST, CUVANTUL ***...... SE DAU ANI DE PUSCRIE PENTRU FURTUL DE CAPACE DE ROTI SI ELIBERARE CONDITIONATA PENTRU CRIMA.... CUM PUTETI MA SA CENZURATI CUVANTUL PROST? CUM POTI MA SA CENZUREZI LIBERA EXPRIMARE.... BA INCALCATI CONSTITUTIA. UN COPIL CRED CA ADMINISTREAZA SITE-UL ASTA. CITESTE MA CONSTITUTIA, HABAR NU ARE FISA POSTULUI, TREBUIE CONCEDIAT

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  10 Decembrie 2018, 08:50

Ma gândesc doar la zecile mii de spectatori care au batut degeaba drumul pana la stadion ....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează