FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Hagi știe cum s-o învingă pe FCSB în derby-ul etapei: "Trebuie să facem asta pe tot parcursul meciului!" + Ce spune despre transferul lui Ianis la FCSB

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2018 14:26

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a prefațat duelul de duminică seara cu FCSB, dezvăluind cum își propune să destabilizeze echipa lui Dică. 

"Este un meci greu, dar am arătat că suntem capabili să ne duelăm cu oricine, încercăm să fim mai buni și să câștigăm. Suntem într-o formă bună, acasă suntem puternici, dar trebuie să fim mai iuți și să facem totul bine. Doar dacă jucăm colectiv putem să învingem.

Trebuie să ne impunem principiile și să jucăm la același nivel pe tot parcursul partidei. Ultima oară am făcut-o doar o repriză și s-a terminat egal. Acum sperăm să luăm cele trei puncte. Între noi și ei au ieșit întotdeauna meciuri bune. Orice echipă se mobilizează când joacă împotriva Stelei și este normal. Un rezultat bun cu Steaua îți dă curaj și încredere!

Nu contează că au jucat în Europa în urmă cu câteva zile. Steaua are un lot puternic, niciun jucător nu-i titular sau rezervă. Este o echipă bună, care marchează multe goluri, cu jucători tehnici, care joacă rapid", a declarat Hagi. 

...despre transferul lui Ianis la FCSB: "Sunt speculații, pentru că , deocamdată, totul este clar. Noi doar ce am prelungit contractele pe ani. Așa că, în momentul de față, este imposibil. Ianis este cu noi, Drăguș și Mățan la fel, ca să ajute echipe. Pe urmă, vom vedea ce va fi pe viitor"

...despre o eventuală convocare a lui Ianis la națională: "Nu vreau să mai vorbesc despre națională. Ianis are două meciuri importante la U21, unde încercăm cu toții să facem rezultate bune. Ar fi extraordinar pentru România dacă naționala de tineret s-ar califica la turneul final"

...despre Torje și șansele de a veni la Viitorul: "Torje este un jucător foarte bun, dar trebuie să-l întrebați dacă mai vrea să joace fotbal. Pentru că fotbalul nu se uită, dar dacă vrei să joci, trebuie să muncești, să-ți dorești mai mult. Iar Gabi știe fotbal"

...despre șansele Stelei și CFR-ului în Europa League: "Lucrurile sunt puțin mai complicate, dar nu imposibile. Steaua a jucat bine, CFR am înțeles că a făcut un meci mai slab. Ambele joacă acasă și trebuie să creeze presiune și să marcheze multe goluri"

"Între noi și Steaua există oarecare orgoliu. Trebuie să jucăm ca ultima oară, când am pus presiune. Nu ne interesează cine va intra pe teren la ei, trebuie să dăm totul pentru a câștiga"
Ionuț Vână

"Nu ne mulțumim cu un punct, jucăm mereu la victorie. Nu mă sperie nici Gnohere, nici alt jucător de la Steaua"
Virgil Ghiță

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
jony1973
jony1973  •  25 August 2018, 23:38

Totusi sa-i spuna cineva "inteligentului" decar ca FCSB nu e Steaua. Deci nu este nevoie ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jony1973
jony1973  •  25 August 2018, 23:36

Din pacate acest meci Viitorul-FCSB este rezumatul a ceea ce se intampla in ultimii ani in societatea noastra: relatia nas-fin se regasesta in toate angajarile din sistemul public din Romania, coruptia generalizata ducand la ineficienta institutiilor statului, desi guvernantii l-au marit salariile in speranta ca vor fi votati.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 August 2018, 20:33

Iarasi bancul ala rasuflat, cu ofertarea jucatorului inainte de meciul direct?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează